Fullstack .NET-utvecklare till Combitech i Stockholm

Combitech expanderar och nu söker vi dig med teknisk kompetens inom .NET, C# och JavaScript. I konsultrollen som Fullstack-utvecklare arbetar du inom många spännande branscher såsom totalförsvaret, fin- och medtech samt flyg- och fordonsindustrin. Branscherna och uppdragen varierar mycket vilket innebär att det finns stora utvecklingsmöjligheter i rollen. Vi värdesätter dig som individ och erbjuder ett team, en roll och en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling.

Din roll som Fullstack-utvecklare

I rollen som fullstack-utvecklare jobbar du med olika projekt hos vår breda och försvarsnära kundbas. I projekten har du ett nära samarbete med andra utvecklare, kravställare och testare ute hos kunderna vilket gör att arbetet består av mycket samarbete.

I rollen är du delaktig i hela utvecklingskedjan av system och applikationer, från back-end till front-end. Eftersom du jobbar med olika delar av utvecklingen kommer du arbeta med olika typer av kodspråk, såsom C# och de olika JavaScript-ramverken. Utöver det kan arbetsuppgifter innebära att jobba med CI/CD loopar mot olika molntjänster.

I arbetet ska du ha en överblick genom hela systemet vilket innebär att du inte jobbar med specifika och enformiga arbetsuppgifter. Istället har du en bred och övergripande roll som erbjuder mycket utveckling. Som fullstack-utvecklare ingår i ett team med många erfarna och kunniga kollegor. Uppdragen hos kunderna är varierande och ofta självständiga.

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning med ca 5 års erfarenhet av fullstack-utveckling. Vi tror att du är en person som har erfarenhet av juniora roller men nu är redo för en mer senior roll. Kanske siktar du på att gå mot arkitekt i framtiden?

Eftersom du ska jobba med olika delar av utvecklingskedjan krävs att du har ena foten i stabiliteten hos .NET med C# som språk, och andra foten i något av de innovationsdrivna JavaScript-ramverken i front-end där jättarna React, Angular och Vue.js leder vägen. Trivs du dessutom att jobba med CI/CD loopar i t.ex. Azure DevOps mot molntjänster så som Azure, AWS eller Google Cloud är rollen perfekt för dig.

Som konsult är det viktigt att du är lyhörd och kan skapa goda relationer med personer i din omgivning, både kollegor och kunder. Vi ser att du har en god samarbetsförmåga eftersom du arbetar mycket i uppdrag med andra. Utöver det ser vi att du som person är nyfiken, engagerad och har en stark vilja att fortsätta utvecklas. Du är en pragmatisk och flexibel problemlösare som tycker om att jobba och lösa komplexa utmaningar tillsammans med andra.

tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker efter sista ansökningsdatum pga semester. Vi ser fram emot din ansökan! 

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!