Frontendutvecklare till Combitech i Göteborg

Vi söker mjukvaruutvecklare med inriktning mot webb- och frontendutveckling till Combitech i Göteborg. I rollen får du vara med och digitalisera industrin genom att tillsammans med dina kollegor bygga moderna och effektiva lösningar. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant, med projekt inom digitalisering, cloud, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

DIN ROLL SOM FRONTENDUTVECKLARE

Combitech i Göteborg söker frontendutvecklare till våra inhouse-team för utveckling av visuella gränssnitt och webbtjänster till de system vi utvecklar tillsammans med våra industrikunder. Projekten är ofta helhetsåtaganden som hjälper industrin att utveckla nya system för att digitalisera verksamheten.

I denna roll kommer du att i samråd med användare både definiera och utveckla användargränssnitten. Du kommer trivas i rollen om du gillar att utveckla tjänster som både är estetiskt tilltalande och är effektiva på att hantera stora datamängder. Uppdragen innefattar hela kedjan från design till implementation och drift, vilket ger stora möjligheter till att fördjupa och bredda din kompetens. Våra inhouse-team jobbar enligt agila principer där vi tillsammans skapar en kreativ och innovativ miljö.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är kreativ och vill vara i teknikens framkant vad gäller verktyg och koncept. Du gillar att använda dig av open-source mjukvara, för att skapa innovativa lösningar. Som person trivs du med att vara en lagspelare i ett effektivt team som hjälper kunderna att skapa nya möjligheter.

Önskvärda kompetenser eller stort intresse för att lära sig följande tekniker är exempelvis HTML, CSS, JavaScript/TypeScript, React, Angular eller Vue.js, Node.js och Next.js, Docker/Podman och Kubernetes.

Lämplig utbildningsprofil är Civilingenjör eller Högskoleingenjör med inriktning i Datateknik eller Informationsteknik eller annan Civilingenjör/Universitetsutbildning med inriktning inom programvaruutveckling och IT infrastruktur.

Vi välkomnar både erfarna ingenjörer och ingenjörer som är i början av sin karriär.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten.

KOM OCH GÖR SKILLNAD

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!