Framtida experter inom utveckling av kritiska system till Combitech i Göteborg

Har du erfarenhet av, och förståelse för system-, och programvaruutveckling inom kritiska system och vill ta en ledande roll i att stötta våra kunder och partners i deras framtida utmaningar? Delar du vår passion och stolthet i att kunna erbjuda hållbara och säkra lösningar för ett framtida digitaliserat samhälle?Då kan du vara just den vi söker och baserat på dina styrkor och egenskaper hittar vi tillsammans rätt roll och utmaning för dig!

Din roll som framtida expert inom kritiska system

På Combitech finns stor kompetens och erfarenhet inom utveckling av kritiska system, exempelvis säkerhetskritiska, verksamhetskritiska, eller kritiska för samhällsfunktioner. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla våra förmågor för att möta behoven hos våra kunder och partners och vi söker nu till vårt kontor i Göteborg dig som vill stötta och leda våra kunder i deras framtida utmaningar.

Förutom att bidra på en operativ nivå i våra kunders projekt kommer du att få möjlighet att vara en del av vår fokuserade satsning avseende utveckling av kritiska system. Inom denna satsning blir du en del av ett kompetensnätverk där du tillsammans med drivna kollegor utvecklar våra framtida kompetenser och förmågor. Möjligheterna är många och stora och omfattar exempelvis att etablera och lära ut metodik avseende utveckling av kritiska system, genomföra säkerhets - och kvalitetsanalyser samt driva och utveckla safety case.

Vem är du?

Du har erfarenhet av och tydlig inriktning mot att arbeta med utveckling av kritiska system, som exempelvis:

  • Systemering, krav, design, och arkitektur för kritiska tillämpningar – gärna med fokus på icke-funktionella egenskaper såsom säkerhet, robusthet och stabilitet
  • Kunskap avseende standarder och deras tillämpning inom säkerhetskritiska system, t.ex. ISO26262, IEC61508, DO-178C, DO-254, ARP4754A, ARP 4761
  • Coaching, utbildning, rådgivning eller audits relaterat till nämnda standarder
  • Erfarenhet av arbete med Säkerhetsanalyser, exempelvis MTBF, FMEA, FTA
  • Verifiering, validering och kvalitetssäkring av mjukvaruintensiva system

Du är en person som är naturligt utåtriktad med ett stort engagemang som har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare. Vi tror att du är en god lyssnare, har en stark initiativförmåga och tycker om kombinationen av att arbeta nära både människan och tekniken. Hög integritet ser vi som viktig personlig egenskap för att lyckas i rollen.

Då tjänsten kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.
 

Kom & gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!