Expertis inom systemsäkerhet till Combitech

Utvecklingen går mot alltmer omfattande systemintegrationer – system-av-system och den komplexitet som detta medför ställer helt nya krav på produkter och verksamheter. Eftersom det är en mänsklig rättighet att känna sig trygg och säker, är det med passion och stolthet vi stöttar och guidar våra partners i att utveckla sina förmågor att effektivt utveckla säkra och hållbara lösningar! Om du vill dela denna stolthet med oss kan du vara just den vi söker. Vi erbjuder dig nu möjligheten att ta nästa steg i dina framtida utmaningar!

Möjlighet till placering på följande orter: Linköping, Malmö, Göteborg, Örnsköldsvik, Umeå, Västerås eller Stockholm.

Din roll som expert inom systemsäkerhet

Combitech söker nu fler experter inom systemsäkerhet till affärsområde Kritiska System. Tillsammans med flertalet kunniga experter och specialister inom området ges du möjlighet att i nära samarbete med våra partners, forma både utvecklingsmetodik och teknik för morgondagens säkerhetskritiska system.

Förutom att bidra på både operativ och strategisk nivå i våra kunders projekt blir du en viktig del i vår fortsatta satsning avseende utveckling av kritiska system. Inom denna satsning blir du del av en gruppering och tillhörande kompetensnätverk där du tillsammans med drivna kollegor utvecklar våra framtida kompetenser, förmågor och tjänster. Möjligheterna är många där du har stor möjlighet att påverka, detaljerna i rollen anpassas efter dina önskemål och ambitioner.

Vem är du?

Du har gedigen erfarenhet av och tydlig inriktning mot att arbeta med utveckling av kritiska system som till exempel innefattar systemering, krav, design, och arkitektur för kritiska tillämpningar – gärna med extra fokus på balansering mellan icke-funktionella systemegenskaper såsom robusthet, stabilitet och tillförlitlighet (utöver systemsäkerhet). Vi ser att du har gedigen kunskap avseende standarder och framför allt hur de tolkas och tillämpas vid utveckling av säkerhetskritiska system, tex ISO26262, IEC61508, DO-178C, DO-254, ARP4754A, ARP 4761, ISO13849 samt erfarenhet och intresse av verksamhetsutveckling och förändringsledning.

Du har ett stort engagemang och har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare. Vi tror att du är en god lyssnare, har en stark initiativförmåga och tycker om kombinationen av att arbeta nära både människan och tekniken.

Då tjänsten kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan redan idag!

Urval sker löpande med uppehåll under julledigheten.

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.