Expert eller managementkonsult inom tillverkningsindustri

Ser du möjligheter där andra ser problem? Förstår du samspelet mellan människa, teknik och affär? Vill du driva förändring hos våra kunder, inte bara på idéstadiet utan att även se till att lösningar implementeras och ger effekt med hjälp av Combitechs teknikbredd? Genom att jobba med digitalisering på management- & ledningsnivå har vi, tillsammans med våra kunder och partners, tagit en stark position inom bland annat industri, energi, återvinning, samhällsbyggnad och digital sjöfart. Nu vill vi välkomna dig till vårt team!  

Din roll som Expert inom tillverkningsindustri 

Vi söker dig som arbetat som produktionschef eller managementkonsult med fokus på tillverkning inom industrin till vår satsning inom smart industri / industri 4.0. Du kommer att arbeta med digitalisering av våra industrikunder, dvs. analysera, utforma, sälja in och leda strategiska projekt kopplat till effektivisering och innovation i produktionsprocessen och dess stödprocesser. Du kommer med hjälp av din erfarenhet inom tillverkningsindustrin att analysera problem och möjligheter i nuvarande verksamhet för att tillsammans med teamet skapa de affärsmässigt bästa lösningarna för kunderna. Kunderna i det här fallet består oftast av större industriföretag med produktion i Sverige. 

Som senior konsult blir du även en viktig del i att hjälpa till att styra vår inriktning och vårt tjänsteutbud. Du följer tekniska trender och sätter dig in i värdet och möjligheterna med dem. Du rör dig fritt mellan den strategiska och operativa dimensionen och levererar projekt tillsammans med projektledare och övrig personal. Till stöd i ditt arbete har du Combitechs sköna team av experter med vitt skilda bakgrunder där vi alla lär av varandra. 

 

Vem är du? 

Vi söker dig som kan produktionsprocesser och har drivit förändringar i produktionsmiljö. Du är teknikintresserad, förstår möjligheterna av ökad digitalisering och är både strategiskt tänkande och affärsorienterad. Du är van att förstå och räkna på nyttan av olika investeringar och gillar att följa upp resultatet av en förändring.  

Du har en relevant universitets- eller högskoleutbildning och troligtvis minst fem års arbetslivserfarenhet, antingen som produktionschef eller liknande inom tillverkande industri alternativt som senior managementkonsult inom produktionsområdet 

Du en god lyssnare och som gärna drar nytta av den kompetens som finns runt omkring dig. Du har lätt för att sätta dig in i nya situationer, analysera dem och kommunicera dina resultat i tal och bild på ett sådant sätt att du får med dig både beslutsfattare och experter.  

Du är självgående, nyfiken, får saker att hända och har en god förmåga att kommunicera och bygga relationer. Du är en lagspelare med stor samarbetsförmåga samtidigt som du kan ta egna initiativ och ansvara för egna leveranser. Meriterande för rollen är ett stort nätverk inom din industri, god förståelse av IoT, IT-system och IT-projekt och erfarenhet från Lean eller agila metoder. 

Du är troligtvis i ett skede i livet där du vill göra skillnad samtidigt som du får möjlighet till balans mellan arbete, familj och fritid. 

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten! Urval sker efter sista ansökningsdag på grund av semester.

 

Att arbeta som managementkonsult på Combitech 

Combitech är en nordisk lösnings- och konsultpartner med kvalificerade tjänster inom bland annat digital transformation, cybersäkerhet och totalförsvar. Combitech är ett självständigt bolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab. Vi är 2100 medarbetare, som hjälper företag, industri och offentlig sektor att dra nytta av teknik och digitalisering för ett hållbart och säkert samhälle. Technology with a purpose, helt enkelt! 

Du kommer att bli en del av vår snabbt växande managementkonsultverksamhet och det finns stora möjligheter att vara med och påverka och bidra till vår utveckling. Vi är en mix av personer med erfarenhet av Combitechs teknikförmågor, strategi-, management- och Design thinking konsulter samt erkända experter inom olika områden från industrin. Gemensamt är en stark drivkraft att kombinera teknik och affär. Sedan 2020 har vi mer än dubblerat vår storlek och när vi nu växer vill vi fortsätta kombinera olika bakgrunder och profiler. 

Du kommer ingå i ett starkt lag med bred kompetens och djupa erfarenheter att lägga grunden för omfattande transformationer inom digitalisering. Vi arbetar i team, alltid med människan i centrum – det gäller både i våra kundlösningar såväl som i hur vi jobbar tillsammans och agerar mot varandra. Vi är ett team med höga ambitioner i en varm kultur och vi värnar om balansen i livet - hos oss ska du kunna prestera både på och utanför jobbet. Hållbarhet, partnerskap, inkludering och visualisering är en integrerad del av vårt arbete. 

Kom och gör skillnad 

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.   

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!  

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!