Exjobb: Simulator i virtuell verklighet (VR) för blåljusverksamhet

Är du i slutet av dina studier och ska göra exjobb? På Combitech har vi spännande möjligheter i teknikens framkant! Vi vill att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vill du vara med på vår resa? Sök till Combitech!

Din roll som Exjobbare

Utbildning med stöd av Virtuell Verklighet har stora fördelar inom lärandet för både nya såväl som befintliga medarbetare inom yrkeskårer och är ett utmärkt komplement till andra digitala utbildningsverktyg som E-utbildningar, webinarier och inspelad media. VR möjliggör en stor nivå av inlevelse och ger därför bra erfarenheter inför verkliga scenarion.  

I vårt arbete för ett tryggare samhälle så vill vi förstå hur olika typer av blåljusverksamhet kan bli hjälpta av VR i deras utbildningar. Inom ”Blåljus” innefattas verksamheter som Polis, Ambulans och Räddningstjänst. Vi ser framför oss att gruppen översiktligt undersöker de olika verksamheterna och med hjälp av insikter och förståelse formulerar och implementerar ett case för hur VR kan hjälpa just dem. Det kan röra sig om allt från en körsimulator för ambulansförare till livräddningsträning på en virtuell patient för sjuksköterskor.

Vi vill se en demo där en lösning är implementerad i ett körbart program och testad under olika förutsättningar. Vi ser till att nödvändig teknisk utrustning och databas med bilder finns tillgänglig. 

Vem är du?

Vi söker en eller två personer som studerar högskole-eller civilingenjörsprogram. I första hand söker vi dig som tar examen 2022 och ska göra exjobbet nu. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper. Vi söker dig som har intresse för teknik, problemlösning och konsultrollen. Som person är du nyfiken och samarbetsvillig. 

Exjobbet kommer att utföras i våra lokaler i Linköping varav ni kommer att ha kollegor runt omkring som stöd i arbetet. 

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt. Urval sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga! 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor! 

 
Kontaktpersoner:  

Daniel Femerström; 0734188225