Exjobb om sensorfusion mellan positioneringssystem och mixed reality i mobiltelefon

Är du i slutet av dina studier och ska göra exjobb? På Combitech har vi spännande möjligheter i teknikens framkant! Vi vill att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vill du vara med på vår resa? Sök till Combitech!

Din roll som Exjobbare inom mixed reality

I situationer där vi vill använda augmented reality/mixed reality över ett större område behöver systemet orientera sig i den riktiga världen för att kunna visa rätt information.
Den riktiga världens position och mixed reality världens position behöver vara synkroniserad över tid för en bra upplevelse.

Exempel på frågeställningar; hur ofta behöver positionen synkroniseras? Hur hanterar man att positionen tappas? Hur hanterar man kamerariktning? Hur hanteras ljusförhållanden, vilken noggrannhet kan uppnås?


Vi vill se en demo där en lösning är implementerad i en mobiltelefon och testad under olika förutsättningar. Vi ser såklart till att nödvändig teknisk utrustning finns tillgänglig.

Vem är du?

Vi söker en eller två personer som studerar högskole- eller civilingenjörsprogram. I första hand söker vi dig som tar examen 2022 och ska göra exjobbet i början av det året. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper. Vi söker dig som har intresse för teknik, problemlösning och konsultrollen. Som person är du nyfiken och samarbetsvillig.

Exjobbet kommer att utföras i våra lokaler i Linköping varav ni kommer att ha kollegor runt omkring er som kan stödja er i arbetet.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt. Urval sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga! 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor! 

 
Kontaktpersoner:  

Emma Jonsson; 0734188321

Nicklas Lanzén; 0734375599