Exjobb: Framtagning och utvärdering av digital tvilling

Är du i slutet av dina studier och ska göra exjobb? På Combitech har vi spännande exjobb i teknikens framkant! Vi vill att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vill du vara med på vår resa? Sök Combitechs exjobb!

Din roll som exjobbare

För att kunna möta en ständigt digitaliserande värld blir behovet av digitala tvillingar alltmer viktiga för att kunna optimera, simulera och utveckla både produkter, fabriker och samhällen.

Att skapa en digital tvilling kräver flera olika kompetenser, allt ifrån CAD, integration, mjukvaruutveckling och produktkännedom. Den vanligaste arbetsgången är att man skapar digitala modeller som sedan integreras emot en mjukvara eller spelmotor där flera smarta funktioner kan implementeras och information kan visualiseras.

Examensjobbet kan innebära framtagning av metodik och grundmodell samt utredning och jämförelse av de olika digitala tvillingramverken. En annan viktig del kommer att vara utformningen av de digitala modellernas innehåll för att underlätta skapandet av digitala tvillingar.

Målet med Ex-jobbet är att skapa en digital grundmodell som skall ligga till grund för en serie ex-jobb samt fungera som test-, utveckling och utbildningsplattform för våra anställda.  

Ex-jobbet kommer att innebära ett tätt samarbete med våra integratörer  

Vem är du?

Vi söker en eller två studenter med relevanta kunskaper för exjobbet. I första hand söker vi dig som tar examen 2023 och ska göra exjobbet nu.

Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper. Vi söker dig som har intresse för teknik, problemlösning och konsultrollen. Som person är du nyfiken och samarbetsvillig.

Exjobbet kommer att utföras i våra lokaler i Trollhättan varav ni kommer att ha kollegor runt omkring som stöd i arbetet.

Låter det intressant?  Skicka in din ansökan direkt!

Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!