EXJOBB - Ta fram stöldskyddskit för Lorawan

Är du i slutet av dina studier och ska göra exjobb? På Combitech har vi spännande exjobb i teknikens framkant! Vi vill att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vill du vara med på vår resa? Sök Combitechs exjobb!

Din roll som Exjobbare

LoRaWAN möjliggör trådlös anslutning över stora arealer av batteridrivna sensorer till internet. I detta examensarbete vill vi att ni tittar på befintliga sensorer och kopplar det till antingen Yggio eller ett eget system för att skapa ett stöldskydd som genom SMS, mail eller app-notifiering meddelar användaren att stöld pågår samt eventuellt GPS-spårar det som är stulet.  

Vem är du?

Vi söker en eller två personer som studerar högskole- eller civilingenjörsprogram. I första hand söker vi dig som tar examen under 2023 och ska göra exjobbet vårterminen 2023. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper. Vi söker dig som har intresse för teknik, problemlösning och konsultrollen. Som person är du nyfiken och samarbetsvillig.

Exjobbet kommer att utföras i våra lokaler i Linköping varav ni kommer att ha kollegor runt omkring er som kan stödja er i arbetet.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt!

Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!