Etablera nytt Systemutvecklar-team inhouse i Jönköping

Vill du vara med och bygga upp ett nytt team och kompetensområde så är detta rätt tillfälle för dig! Vi har under flera års tid framgångsrikt hjälpt olika typer av bolag med produktutveckling inom embedded och elektronikutveckling. Nu vill vi etablera oss inom Systemutveckling, JAVA och .Net, genom nytt team och kompetensnätverk. Sök redan idag för att var med från start och bygga upp något nytt!

DIN ROLL SOM SYSTEMUTVECKLARE

Till vårt kontor i Jönköping söker vi nu systemutvecklare som vill vara med och bygga upp en breddad inriktning på vår inhouse-verksamhet.  Vi har under flera års tid framgångsrikt hjälpt olika typer av bolag med produktutveckling inom embedded och elektronikutveckling. Idag jobbar vi med företag inom försvarsindustri, industri och medtech.

I din roll som konsult är du Combitechs ansikte utåt och genom din erfarenhet och kompetens bidrar du till att utveckla våra kunders affärer. Dessutom är du en viktig del av kompetenscentret och dess kompetensnätverk, där du med hjälp av erfarenhetsutbyte och lärande tillsammans med andra kollegor bidrar till att vi tar fram de allra vassaste lösningarna inom området.

Så om du vill jobba inhouse och bygga upp ett nytt kompetensområde med kunder inom ovan nämnda branscher men också inom myndighetsvärlden så är detta rätt tillfälle för dig! Vi har fungerande processer och samverkansmodeller med andra kontor men du blir först ut i Jönköping!

VEM ÄR DU?

Vi tror att du är civil-/högskoleingenjör med relevant inriktning och att du har några års bred erfarenhet av primärt JAVA och/eller .NET-utveckling. Du har troligen kommit i kontakt med ett flertal verktyg, teknologier, frameworks och system eller åtminstone har kännedom om flera av de mest använda. Meriterande är om du även har förståelse för IT-arkitektur i större organisationer. Vi tror även att du har erfarenhet av agila arbetsmetoder, som Scrum och/eller Kanban. Om du idag arbetar med frontend eller backend och vill bredda dig – tveka inte att söka till oss – hos oss har du möjlighet att jobba fullstack och få den utbildningsuppbackning som krävs.

Vi söker dig som tycker att det är spännande att vara med att bygga något nytt tillsammans med dedikerade och passionerade kollegor. Här är det högt i tak och vi är ständigt under förändring då vår vardag hela tiden förändras med kundernas behov och önskemål. Vi diskuterar oavbrutet nya tekniker och områden för att kunna hjälpa våra kunder att möta nya utmaningar och förutsättningar inom framför allt Microsofts teknikplattform.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!