Erfaren utvecklare till Combitech i Växjö

Vi på Combitech, ett av Nordens främsta teknikkonsultbolag, jobbar för att skapa en bättre, tryggare och mer hållbar värld med hjälp av teknologi och innovation. Vi söker nu en erfaren utvecklare till ett av våra utvecklingsteam som jobbar med mjukvara för informationsförsörjning av Försvarsmaktens ledningsstödsystem. Vi erbjuder spännande arbetsuppgifter i ett expansivt uppdrag. Hos oss på Combitech får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrat både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig!

  

Din roll som utvecklare

 I rollen som utvecklare ingår du i ett utvecklingsteam och har ett nära samarbete med utvecklare, testare och produktägare i teamet. Du kommer vara delaktig i utvecklingen av teamets applikationer i nära samarbete med användare och kund. I detta arbete kommer du ha möjlighet att påverka hur mjukvaran utvecklas framåt.

 

Som utvecklare ingår du i ett drivet utvecklingsteam som har ett tight samarbete och ett agilt arbetssätt. Du har en roll inom uppdraget Ledinfo SE som har en lång historia inom Combitech och uppdraget sysselsätter idag ca 30 personer. Här ges möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling och utrymme för eget ansvar.  

Vem är du?  

Vi söker dig som har flera års erfarenhet som systemutvecklare, är kvalitetsmedveten och har en stor analytisk förmåga. Du brinner för programmering och problemlösning, är inte rädd för nya utmaningar och drivs av att hitta nya innovativa lösningar. Du har jobbat med agila utvecklingsmetoder och du har en utbildning inom datateknik eller motsvarande. Som person tror vi att du är en nyfiken, kommunikativ och ödmjuk lagspelare som gillar att jobba i ett team. 

Vi ser gärna att du har kompetens inom några av följande områden; C#, .Net , SQL, Oracle, Azure Devops, git, Blazor. Meriterande är även kunskaper om FM och hög säkerhetsmedvetenhet. 

Vad händer om du saknar några av de kompetenser vi söker? Oroa dig inte, skicka oss din ansökan! Vi letar efter engagerade medarbetare och värdesätter inte enbart tidigare erfarenheter.

 

Om försvarssekretess: 
Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll. 

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan! 

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla. 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!