Erfaren utvecklare inom Cyber Security till Combitech

Vi tror på kraften i att kombinera kompetenser och personligheter. Därför söker vi dig som vill utmanas och utvecklas i din roll som mjukvaruutvecklare i en kultur där vi tillsammans arbetar för att skapa ett tryggare samhälle. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig! 

Din roll som erfaren utvecklare inom Cyber Security 

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att bidra till ett säkrare samhälle där hotbilden hela tiden ökar inom Cyber Security. Du kommer utveckla säkerhetslösningar tillsammans med våra erfarna lösningsarkitekter och experter på IT-säkerhet. Samarbetet innebär att du ofta kommer att vara med i ett förstudiearbete där framtagna koncept kan behövas bevisas i form av faktiska lösningar.   

Arbeta med nya tekniker, vara med och utveckla nya metoder för att öka våra kunders skydd av sina miljöer och information. Samt få möjligheten att arbeta i större och komplexa utvecklingsprojekt.  

Hos oss får du möjlighet att arbeta med intressanta kunde inom försvarsindustrin, myndigheter och andra intressanta branscher 

  

Vem är du? 

Vi ser att du har flera års erfarenhet av mjukvaruutveckling och där tyngdpunkten på programmeringsspråk är JAVA i kombination med goda kunskaper inom Linux. Ytterligare kunskaper i andra programmeringsspråk så som C-programmering och erfarenhet av att skriva kod för Linuxkärnan är meriterande. Du är bekant med metoder och ramverk inom säker utveckling och har ett stort intresse för IT-säkerhet.  

I rollen som en erfaren utvecklare tänker du i termer av kontext när du tillämpar din teori. Du förstår att det inte finns något "rätt sätt" att bygga mjukvara och att det enda sättet att bygga bra mjukvara är genom att anpassa teorin för att passa kundens, kodbasen, teamets, verktygen och organisationens behov. Du har vid flera tillfällen tagit en ledande roll i utvecklingsteam där du verkat med ett mentorskap för dina mer juniora kollegor. Detta mentorskap innebär en strävan av att alltid försöka hjälpa utvecklingsteamet framåt. Du har en stor innovativ förmåga och brinner för att testa nya tekniker och hitta nya lösningar. 

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll. 

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande. 

 

Kom & gör skillnad 

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.  

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla. 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!