Erfaren teknikinformatör till Combitech i Stockholm

Just nu söker vi på Combitech en erfaren teknikinformatör med placering i Stockholm. Som konsult hos Combitech får du möjlighet att hjälpa kunder som är ledande i sina branscher att driva utvecklingen framåt och skapa nya värden. På köpet erbjuder vi branschens bästa kompetensutveckling och hållbara anställningsvillkor. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig!

Din roll som teknikinformatör

Combitech är drivande i utvecklingen inom området teknikinformation och söker nu dig som är redo för nya utmaningar och som vill vidareutvecklas i en mycket spännande och högteknologisk miljö.

 

Du kommer att arbeta i nära samarbete med våra kunders utvecklare och konstruktörer i framkanten av den senaste tekniken inom bl. a medtech, försvarsindustrin, automotive och ICT.

 

Vi arbetar både med traditionell teknisk information (text och bild) och med digitaliserade lösningar för eftermarknad, exempelvis VR-baserade underhållsverktyg eller 3D-filmer, där innehållet i den nya generationens produktinformation och underhållstjänster är dynamiskt och anpassningsbart samt utformas på användarnas villkor.

Vem är du?

Du har en ingenjörsutbildning på minst högskolenivå inom exempelvis elektronik, maskin, data, eller annat relevant teknikområde. Du har arbetat som teknikinformatör i några år och har erfarenhet av topic-baserat skrivande och har kunskap om till exempel STE, S1000D eller MDR.

Du är en självgående, lösningsorienterad och strukturerad person med en fallenhet för att organisera ditt arbete så att du kan utföra det så effektivt som möjligt. I dina uppdrag bidrar du med ditt driv och engagemang, din sociala kompetens samt höga ambitionsnivå. Du har god språklig förmåga och behärskar både svenska och engelska utmärkt i både tal och skrift.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!