Erfaren teknikinformatör till Combitech i Östergötland, Örebro och Jönköping

Vi söker just nu erfarna teknikinformatörer/Informationsingenjörer till uppdrag i Östergötland, Örebro och Jönköping. Vi erbjuder utmaningar och möjlighet att arbeta med spännande produkter och kunder.

Vi söker dig som har arbetat som teknikinformatör i några år och har erfarenhet av strukturerad information och kunskap om till exempel XML, STE, S1000D eller DITA. I botten har du en ingenjörsexamen exempelvis inom mekanik eller elektronik eller annan lämplig utbildning. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som erfaren teknikinformatör

Combitech är drivande inom utvecklingen av området teknikinformation och söker nu dig som är redo för större utmaningar och vill vidareutvecklas i en mycket spännande och högteknologisk miljö. Du kommer att arbeta som konsult i nära samarbete med våra kunders utvecklare och konstruktörer i framkanten av den senaste tekniken inom olika branscher.  

Som teknikinformatör/informationsingenjör/technical writer hos oss på Combitech ges du möjlighet att skapa teknisk produktinformation åt flera stora företag inom både försvar, försvarsindustri och industri. Beroende på uppdrag genomförs arbetet antingen på plats hos kund eller från vårt kontor i Linköping eller Norrköping.

Vem är du?

Vi söker dig som har arbetat som teknikinformatör i några år och har erfarenhet av strukturerad information och kunskap om till exempel XML, STE, S1000D eller DITA. Du har troligen skaffat dig tillräckligt med erfarenhet för att kunna ta ett helhetsansvar från informationsanalys till färdig publikation. I grunden har du en ingenjörsexamen exempelvis inom maskin, mekanik eller elektronik eller annan lämplig utbildning. God språklig och pedagogisk förmåga är en förutsättning samt att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. 

För oss är din personlighet en väldigt viktig del av din totala kompetens. För att trivas i rollen som teknikinformatör hos oss tror vi att du har en positiv inställning och en förmåga att se möjligheter. Du tycker att det är inspirerande att arbeta i både stora och små projekt. Du är engagerad, utåtriktad samt bra på att samspela och kommunicera i ditt dagliga arbete. Förutom detta är du organiserad och van vid att arbeta strukturerat och noggrant. Får du en uppgift driver du den hela vägen in i mål. 

Rollen kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!