Erfaren Teknikinformatör / Informationsingenjör Linköping

Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhället. Hos oss på Combitech får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet. På Combitech är vi 2100 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

Din roll som Teknikinformatör / Informationsingenjör

Har du arbetat med strukturerad information i system, digitala utbildningar eller publikationer? För våra mer avancerade uppdrag söker vi en erfaren, självgående teknikinformatör eller informationsingenjör, gärna med erfarenhet från uppdrag inom ILS-området och Försvarsindustri eller allmänt inom område Försvar. Meriterande är erfarenhet av exempelvis ASD standarder, CMS, LSA, Systemsäkerhet, direktiv såsom CE-märkning och Maskindirektivet.

Du arbetar som konsult med att producera teknisk information med moderna verktyg och strukturerat arbetssätt inom branscher med varierad grad av digitalisering. Du möter kunder inom exempelvis Försvarsindustri och Industri.

I din roll som Informationsingenjör är du länken mellan utvecklare och konstruktörer av en produkt och dess slutanvändare. Rollen innebär framtagning, uppdatering och komplettering av den information som behövs för att stödja en produkt inkluderat hårdvara eller mjukvara genom hela dess livscykel.

Du samlar information och data för att sammanställa detta på ett tydligt och strukturerat sätt, ofta skrivs informationen i XML. Slutprodukten kan exempelvis vara en tryckt publikation som även kan vara i digitalt format via mobil enhet eller webblösning.

Rollen innebär mycket kontakt med både kollegor och kunder för att ta emot, söka och verifiera den information som ska bearbetas.

Beroende på uppdrag genomförs arbetet antingen på plats hos kund eller från vårt kontor. Tjänsteresor kan förekomma.

Vem är du?

Du är nyfiken på teknik och vill förstå hur saker och ting fungerar. Du har en analytisk förmåga och brinner för att förklara komplexa system och produkter på ett tydligt sätt.

Vi tror att du är utbildad teknikinformatör eller har en ingenjörsutbildning, exempelvis inom mekanik eller elektronik. Oavsett utbildning vill vi att du har några års arbetslivserfarenhet inom teknisk dokumentation.

Din språkliga förmåga är mycket god och du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Flera av våra uppdrag finns inom Försvar och Försvarsindustrin därför är en sådan bakgrund intressant.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!