Erfaren systemingenjör till Combitech i Linköping

Combitech söker Dig som letar edter nästa utmaning i Din karriär då vi har många förfrågningar från våra kunder och nu behöver expandera vår konsultverksamhet i Linköping för att möta kundernas behov. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som värdesätter, och tar till vara på varandras olikheter, uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt förespråkar trygghet och balans i livet. 

Din roll som systemingenjör

Vi håller nu på att stärka vår kompetens med innovativa och entusiastiska hjärnor som vill bli en del av vår grupp med erfarna systemingenjörer. Tillsammans tittar vi på kundens behov och hjälper till med definition, önskemål, strategi, teknikval, implementation och utvärdering. Du kommer vara en teknisk specialist inom ditt område eller generalist som kan lite om det mesta, och därigenom utarbeta systemlösningar for prototyper, koncept, och produkter antingen direkt hos kund eller i inhouse uppdrag.

Som konsult på Combitech får du tillgång till en kombination av tekniskt utmanande uppdrag och marknadens bästa kompetensutveckling i form av Combitech Grow.

Beroende på dina egna intressen och ambitioner, hittar vi rätt utmaningar för dig. Tillsammans formar vi din framtid!

Vem är du?

Vi söker dig, civilingenjör eller högskoleingenjör med inriktning mot system- och mjukvaruutveckling. Du har minst 5 års erfarenhet av systemutveckling i tekniska utvecklingsprojekt inom industrin. Vi förutsätter att du har tidigare erfarenhet av mjukvaruutveckling i tekniskt avancerade system. Erfarenhet av ansvarsroller så som produktägare, systemarkitekt och mjukvaruarkitekt är meriterande.

Din bakgrund är naturligtvis viktig men dina ambitioner för framtiden är det som intresserar oss mest. Som konsult på Combitech erbjuds du nämligen stora möjligheter till utveckling av både din tekniska kompetens och ditt yrkeskunnande. Det viktigaste för oss är att du har ett genuint intresse av att utvecklas inom just ditt område.

För att trivas som systemingenjör hos oss är det viktigt att du förstår värdet av att ha goda relationer med människor i din omgivning och trivs med att jobba tillsammans med andra för att lösa problem och nå uppsatta mål. Samtidigt har du en förmåga att driva egna projekt och ett sinne för kvalitet. Vi tror att du är nyfiken på att lära nytt och att möjligheterna till variationen i rollen som konsult lockar.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.
 

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!