Erfaren rekryterare till Combitech i Malmö

Vi söker en ny rekryterare till vårt kontor i Malmö. Har du erfarenhet av att jobba självständigt med att driva rekryteringsprocesser och vill stötta våra chefer i region syd i deras processer – då kan du vara den vi söker!

Din roll som rekryterare

I rollen som rekryterare arbetar du med att stötta Combitechs chefer i rekryteringsarbetet, både operativt och strategiskt. För oss är kandidatupplevelsen väldigt viktig och din roll är en central del i detta. Då du jobbar mot många kontor och chefer är jobbet väldigt varierande och ger dig stort ansvar för att självständigt driva och påverka rekryteringsprocesserna framåt. Våra processer är situations- och personanpassade vilket gör att ingen dag är den andra lik.

Exempel på vanliga arbetsuppgifter är annonshantering, CV-granskning, intervjuer, referenstagningar och övrig kandidathantering. Du kommer även delta i, och till viss del planera, olika aktiviteter och event där vi vill komma i kontakt med möjliga kandidater, främst inom teknikområdet. Framförallt är du den som tänker kreativt och nytt vad gäller arbetet med att nå ut till kandidater och hitta nya förmågor. Till detta arbete hör även att genomföra search i olika kanaler samt nätverka och skapa kontakter, både internt och externt.

Som rekryterare blir du en del av Combitechs härliga rekryteringsteam som jobbar i hela landet. Rekryterarna arbetar nära varandra, trots den geografiska spridningen, och har löpande dialog för att bolla idéer och utbyta erfarenheter kring rekryteringsarbetet på Combitech i stort.

I denna roll kommer du att ansvara för rekryteringar i region syd, vilket innebär att du främst stöttar chefer på våra kontor i Skåne och Blekinge. Du kommer att utgå från Combitechs kontor i Malmö, men resor till övriga Combitech-orter förekommer.

Som rekryterare hos Combitech ges du möjligheten att rekrytera för ett av nordens främsta teknikkonsultföretag. Du blir en del av en föränderlig och framåtsträvande arbetsmiljö där du får jobba nära trevliga, duktiga och drivna medarbetare.Vad kan du tillföra?

Vi tror att du som söker har några års erfarenhet av att jobba med rekrytering och känner dig bekväm i att ha många processer igång samtidigt, samarbeta med flera parter och självständigt driva en hel rekryteringsprocess.

I grunden har du en personalvetenskaplig utbildning på högskolenivå. Det är meriterande om du jobbat med tekniska profiler tidigare, gärna på ett bemannings-, rekrytering- eller konsultbolag.

Som person har du en servicekänsla då du i rollen utgör en stöttande funktion. Du är social och har lätt för att skapa och underhålla god kontakt med människor, både internt och externt. Du kommer vara en del av ett härligt team men du förväntas driva ditt eget arbete och bör därmed vara självgående och strukturerad. Combitech är ett konsultbolag vilket kan innebära snabba omprioriteringar i ditt arbete, därmed gäller det att du även är flexibel och har förmågan att prioritera och fatta egna beslut.

Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift på en professionell nivå och har kunskaper inom ett eller flera rekryteringsverktyg.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kontaktperson är Linn Kimreus linn.kimreus@combitech.com, 010-215 57 15

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!