Erfaren Produktuvecklare inom mekanik till Combitech i Linköping

Är du erfaren produktutvecklare inom mekanik som söker nya möjligheter att utvecklas? Tillsammans med Combitech och våra kunder inom flyg, rymd och energiförsörjning finns möjligheten att jobba i teknikens framkant och få både utveckling och stimulans i ditt uppdrag. Låter det spännande?

DIN ROLL SOM PRODUKTUTVECKLARE INOM MEKANIK

Hos oss på Combitech har du möjlighet att arbeta i kvalificerade uppdrag hos flera industrier i Östergötland. Vi har spännande uppdrag inom t.ex. flyg, rymd och energiförsörjning och inom områden såsom exempelvis produktutveckling, design, tekniska beräkningar, AM och projektledning. Vi utför våra uppdrag såväl hos kunden som i våra egna lokaler.

På Combitech får du utvecklas både i yrkesrollen och som person. Vi erbjuder såväl tekniska kurser som regelbundna kursveckor, med inriktning på personlig utveckling. Vilket även ger tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor. Vi tycker också att det är viktigt att ha roligt på jobbet och erbjuder roliga aktiviteter för att få starkare teamkänsla, exempelvis padel, pepparkaksbak och matlagningskväll.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har minst två års arbetslivserfarenhet inom roller som produktutvecklare, konstruktör, beräkningsingenjör, teknisk projektledare eller liknande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i CAD-verktyg som t.ex. CATIA V5, NX eller Creo, simuleringsverktyg som ANSYS eller Abaqus, PDM-system som tex TeamCenter eller att du är bekant med projektstyrningsmodeller som t.ex. PPS. Goda kunskaper i svenska och engelska språket förutsätts både muntligt och skriftligt.

Du som trivs på Combitech är en person som är intresserad av nya utmaningar. Du har ett stort intresse av att ständigt utvecklas, både tekniskt och personligt, för att vara en konsult och ingenjör i framkant. Vi värdesätter förmågan att samarbeta och utveckla goda relationer med både kunder och kollegor.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkt. Urvalet sker löpande.

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Kontaktpersoner:

Madeleine Persson; +46 73 4186218

Gustaf Losand; +46 73 4182155