Erfaren mjukvaruutvecklare till Combitech i Linköping

Hos oss på Combitech finns stor kompetens och erfarenhet inom mjukvaruutveckling. Vi arbetar kontinuerligt med att vidareutveckla våra förmågor för att möta våra kunder och partners behov och söker nu fler erfarna mjukvaruutvecklare.

Som konsult på Combitech får du även tillgång till marknadens bästa kompetensutveckling i form av Combitech Grow. Combitech Grow erbjuder ett komplett utbud av utvecklingsprogram, kurser, nätverk och coaching. Detta ger dig unika förutsättningar för din personliga utveckling.

Tillsammans formar vi din framtid!

DIN ROLL SOM MJUKVARUUTVECKLARE

Som mjukvaruutvecklare/mjukvaruarkitekt och konsult på Combitech innebär det att du deltar i kundens projekt med att utveckla en produkt eller en tjänst. Mjukvaruutveckling i kundprojekt kan innehålla flera moment: programmering, testning, kravformulering, design, dokumentation, utbildning, lansering, förstudie med mera. Dina arbetsuppgifter kan därför vara varierande, beroende på kundens behov och ditt intresse. Vi löser komplexa problem där det behövs både detaljerade specialkunskaper och förmåga att förstå de stora sammanhangen.

Våra kunder tillhör olika branscher, främst inom industri, fordon och försvar, och våra uppdrag sträcker sig över ett stort teknikområde med fokus på mjukvaruutveckling. Vi arbetar både i åtagande på vårt eget kontor liksom ute hos våra kunder. Baserat på dina erfarenheter, styrkor och ambitioner hittar vi tillsammans rätt roll och utmaning för dig.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har öga för detaljer och känsla för helhet. Du har teknisk arbetslivserfarenhet och är minst högskoleingenjör. Du har goda kunskaper i mjukvaruutveckling och kompetens diverse programspråk, exempelvis C, C++ eller C#. Tidigare erfarenhet av hårdvarunära design och programmering och mjukvaruarkitektur är meriterande och en bra utgångspunkt för din fortsatta utveckling hos oss.

Du är en positiv och prestigelös person som bidrar till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla. Du är nyfiken och vill fortsätta att utvecklas. Du trivs med nya utmaningar och tar egna initiativ. Du inspireras av att jobba i team där ni hjälps åt att nå mål och utveckla varandra.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!