Erfaren mekanik- eller elektronikkonstruktör i Örebro/Karlskoga

Är du en person som känner dig trygg i rollen som konstruktör, inom elektronik eller mekanik, och söker nya utmaningar med möjligheter att utvecklas?Tillsammans med Combitech och våra innovativa kunder inom industri finns möjligheten att arbeta i teknikens framkant där du utvecklas och utmanas i ditt uppdrag samt i Combitechs interna kompetensutveckling. Låter det spännande? 

 

DIN ROLL SOM MEKANIK – ELLER ELEKTRONIKKONSTRUKTÖR 

Hos oss på Combitech har du möjlighet att arbeta i kvalificerade uppdrag hos flera industrier i regionen kring Örebro. Hos våra kunder finns uppdrag inom t.ex. gruv- och fordonsindustri samt försvarsindustri. Vi utför våra uppdrag såväl hos kunden som i våra egna lokaler.

Det dagliga arbetet kan innebära kravhantering, systemdesign, utveckling av ny produkt, modifiering av befintlig, analys och problemlösning. Möjligheten till varierande uppdrag är stora, beroende på din kompetens kan dessa vara inom mekanik, elektronik eller en kombination av dessa.


På Combitech erbjuds möjligheten att utvecklas både i yrkesrollen och som person. Vi erbjuder såväl tekniska kurser som regelbundna kursveckor, med inriktning på personlig utveckling. Vilket även ger tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor. Vi tycker det är viktigt att ha roligt på arbetet och erbjuder gemensamma aktiviteter för att stärka teamkänsla - exempelvis utflykter till fjällen, discgolf-rundor och brädspelskvällar.

Du kommer att utgå från vårt kontor i Örebro eller Karlskoga, med potential för uppdrag från Karlskoga till Örebro och Arboga.

 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som känner en trygghet inom rollen som elektronik- eller mekanikkonstruktör. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat inom något av områdena eller båda. Framför allt har du ett driv, vilja att lära dig och trivs med att lära känna nya människor. Goda kunskaper i svenska och engelska språket förutsätts både muntligt och skriftligt.


Som anställd hos oss ser vi att du har passion att ständigt utvecklas, både tekniskt och personligt, för att vara en konsult i framkant. Vi värdesätter förmågan att samarbeta och vi tror att du på ett respektfullt sätt tar dig an dina framtida utmaningar och mötet med kund och kollega.

Då vissa av våra tjänster kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkt. Urval sker efter sista ansökningsdag pga semester.

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.
 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!