Erfaren Digitaliserings- och Managementkonult

Digital & Management-divisionen på Combitech hjälper våra kunder sätta riktningen för deras digitalisering, knyta ihop deras behov med hela Combitechs teknikbredd, och etablera långsiktigt hållbara partnerskap med människan i centrum. Genom att jobba med digitalisering på management- & ledningsnivå har vi, tillsammans med våra kunder och partners, tagit en stark position inom bland annat industri, återvinning, samhällsbyggnad och digital sjöfart.

Din roll som digitaliserings- och managementkonsult

Som en del av affärsområdet kommer du ingå i ett starkt team med bred kompetens och djupa erfarenheter att lägga grunden för omfattande transformationer inom digitalisering. Vi arbetar i team, alltid med människan i centrum – det gäller både i våra kundlösningar såväl som i hur vi jobbar tillsammans och agerar mot varandra. Vi är ett team med höga ambitioner i en varm kultur och vi värnar om balansen i livet - hos oss ska du kunna prestera på och utanför jobbet. Hållbarhet, partnerskap, inkludering och visualisering är en integrerad del av vårt arbete.

Du kommer lägga merparten av din tid i spännande kundprojekt där vi hjälper våra kunder forma sina digitaliserings- och innovationsstrategier. Du kommer också arbeta med att utforma och sälja nya kundprojekt, där du bidrar med din erfarenhet till att skräddarsy upplägg som svarar mot våra kunders behov.

Vi är en ny division inom bolaget där det finns stora möjligheter att vara med och påverka och bidra till vår utveckling mot allt nöjdare kunder och en arbetsplats att verkligen trivas på.

Inom Combitech Digital & Management erbjuder vi tjänster inom digitalisering, innovation, strategi- & management consulting, designstrategi, Industry 4.0, modellbaserad utveckling, affärsmodellsutveckling & ekosystems-facilitering.

För rätt kandidat finns möjligheten att ta rollen som ansvarig för något av våra tjänsteområden inom Digitalisering och Industry 4.0.

Vi har en mix av personer, dels juniora konsulter, men även personer med lång erfarenhet av Combitechs teknikförmågor, strategi-, management- och design thinkingkonsulter samt erkända experter inom olika teknikområden från branschen. Gemensamt är en stark drivkraft att kombinera teknik och affärer. Under 2020 har vi mer än dubblerat vår storlek och när vi nu växer vill vi fortsätta kombinera olika bakgrunder och profiler.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som har ca 3-6 års erfarenhet från management consulting och/eller liknande område. Du jobbar troligtvis som managementkonsult idag, men vill jobba på ett bolag som kan exponentiella teknologier på riktigt. Du attraheras av möjligheten att vara med och bygga en ny verksamhet men vill gärna göra det i en trygg anställningsform.

Du har en utbildning på Masternivå inom teknik och affär i någon kombination – eller motsvarande erfarenhet förvärvad på annat sätt. Vi söker dig som är strategiskt tänkande och affärsorienterad, har en gedigen teknikförmåga eller spetskunskap inom områden kopplat till digitalisering. Du har en god förmåga att förstå olika kunders affärer och vad olika intressenter drivs av samt goda kunskaper om hur digitalisering skapar affärsmöjligheter och möjliggör effektivisering.

Du har erfarenhet från strategiska projekt, och troligen har du under de senaste åren agerat som projektledare. Du uppskattar att jobba mot beslutsfattande personer hos kund och har vana att utforma offerter mot konsultuppdrag. Du har praktisk erfarenhet av att strukturera och genomföra kvantitativa och kvalitativa analyser (desktop och intervjuer) såväl som att generera välgrundade insikter och affärsrekommendationer.

Du är självständig, driven, nyfiken med god förmåga att bygga relationer. Du är en lagspelare med stor samarbetsförmåga samtidigt som du har förmåga att ta egna initiativ och ansvara för egna leverabler. Du brinner för att lösa problem, och trivs i det osäkra och odefinierade. Du kan presentera och förmedla dina idéer, förslag och lösningar på ett tydligt och inspirerande sätt, till kund såväl som internt, med utmärkt visuell och verbal kommunikationsförmåga.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!