EMC Ingenjörer till Combitech i Norrköping

Enheten EMC & Mikrovågsteknik i Norrköping arbetar  inom området EMC, elektronikutveckling, mikrovågsteknik och relaterade sensorsystem. Våra kunder finns framförallt i Östergötland men även i övriga delar av Sverige samt viss del internationellt. Vi befinner oss nu i en expansiv fas och behöver därför förstärka vårt team med utvecklingsingenjörer inom EMC som vill ta nästa steg och utvecklas tillsammans med oss!

Din roll som EMC ingenjör

Som konsult hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande uppdrag där vi är med och utvecklar framtidens lösningar. Målsättningen är att du ska växa in i rollen som en av teamets experter på EMC. Det kan innebära nya utvecklingsprojekt för våra kunder, men även analys och problemlösning i befintliga system. Framtagning av prototyper för nya produktkoncept och mätuppkopplingar förekommer också. Du kommer även interagera med Combitechs och Saab koncernens likväl som våra samarbetspartners med EMC/utvecklingslabb där du kommer att vara vår resurs för support vid kundmätuppdrag. I jobbet kommer även att ingå att hålla utbildningar och coacha nya ingenjörer inom området.

I ditt utvecklingsarbete kommer du lösa avancerade tekniska problem för att hjälpa företagets kunder att utveckla och förbättra deras egna komplexa system. Arbetet kan innebära en del resor för att träffa kunder, följa trender och lära dig ny teknik. Hjälpa till i säljarbetet där tekniknivån är hög är också en naturlig del i ditt dagliga arbete.

Hos oss är du en del av ett företag som fokuserar på individen - det gäller såväl din egen kompetensutveckling som kvaliteten på ditt konsultuppdrag. Du förväntas vara aktiv i utvecklingen av din profession, dvs. vi förutsätter att du har ett driv att utveckla dig själv och våra kunder. Vi ser gärna att du ser dig själv som en teknikledare som driver utvecklingen framåt. För att satsa på din utveckling har vi bland annat regelbundna kursveckor, med inriktning på personlig utveckling, där man utöver utbildning får tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor. Allt detta för att ge förutsättningar för att just du ska få den utveckling du önskar.

Vem är du?

Vi söker dig som är Civil- eller Högskoleingenjör eller motsvarande med inriktning mot EMC och har minst 5 års erfarenhet. Du har även god kunskap om övriga komponenter i elektriska system, som motorer, transformatorer, sensorer etc. Förståelse inom EMC-området och mätteknisk erfarenhet är också viktig och du får gärna ha jobbat med LabView. Eftersom utbildning och coachning ingår i jobbet är det också bra om du har någon form av pedagogisk erfarenhet. Den sociala kompentensen att vara utåtriktad och kunna ta egna initiativ är viktigt. Då mycket av arbetet är på internationell nivå krävs mycket goda kunskaper i engelska.

Vi värdesätter en god kommunikationsförmåga och en vana att arbeta metodiskt och målmedvetet. För att lyckas och trivas tror vi att du som person är drivande, har förmåga att skapa kontakter, goda relationer och att kommunicera på ett tydligt sätt samt har ett kommersiellt intresse. Är du en nyfiken person med ett stort engagemang och en stark inre drivkraft så kommer du känna dig hemma i Combitech och hos våra kunder. För rätt person finns många möjligheter för en god utveckling.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker efter sista ansökningsdagen. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!