Embeddedutvecklare till Combitech i Växjö

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som embeddedutvecklare

Som konsult på Combitech utvecklar du våra egna produkter tillsammans med kollegor i inhouse-team. Du kan också arbeta åt våra kunder i deras team, antingen i våra lokaler eller i deras. Du kan variera över tid beroende på var du befinner dig i livet. Ibland är trygghet och långsiktighet viktigt och ibland är variation och utmaning viktigt. Vi erbjuder alla dessa inom ramen för samma anställning.

Vi jobbar med teknikvariation med allt ifrån konstruktion, elektronik, inbyggda system, IoT, BI och fullstackutveckling.

Våra kunder sträcker sig från försvaret, genom försvarsindustrin till myndigheter och privata företag. Vi levererar alltifrån stödsystem till flygplan, krypteringsmaskiner till försvaret, inbyggd mjukvara till industrikunder och produkter som med hjälp av drönare och AI hittar skadedrabbad skog.

Vem är du?

Vi tror att du har några års erfarenhet några av följande; Linux, Yocto, Buildroot, C/C++, Python och Git. Du behöver kunna prata svenska och engelska obehindrat.

Med Saab som ägare står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad!

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!