Embeddedutvecklare till Combitech i Västerås eller Eskilstuna

Vi tror på framtiden och brinner för att skapa hållbar nytta för människor, företag och samhället. Som konsulter på Combitech har vi kul och växer tillsammans, i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Allt för att bidra till en bättre och tryggare värld. Utveckling som gör skillnad! Vill du vara med på vår resa?

Din roll som Embeddedutvecklare

På Combitech är du med och producerar och levererar mjukvara tillsammans med våra världsledande kunder, antingen på plats hos dem eller i våra inhouse-team. Våra kunder finns främst inom försvars- och fordonsindustrin (trucks, construction och railway) vilket gör att uppdragen främst är långa, stabila och tekniskt avancerade. I dessa uppdrag jobbar du ofta i system som är styrsystemnära. Våra projekt sträcker sig över hela utvecklingscykeln, vilket ger dig möjlighet att utforska allt från design och utveckling till implementation och framtagning av nya features. Några av våra projekt innehåller simulering och visualisering.

I projekten har du nära samarbete med andra utvecklare, kravställare och testare. Oavsett om du sitter i våra inhouse-team eller hos kund möts du av en agil kultur där du får vara kreativ och jobba med högteknologiska lösningar. För oss är det självklart att du delar med dig av din kunskap, därför har vi mindre grupper (tribes) där du får möjlighet att bolla komplexa lösningar med kollegor med olika erfarenheter. I arbetet har vi även ett tätt samarbete med andra Combitech-kollegor runt om i landet.

Vem är du?

Du har en teknisk utbildning i grunden i kombination med minst några års relevant arbetslivserfarenhet. Du känner dig bekväm med att programmera i C++ och har god förståelse för utvecklingsprocessen inom inbyggda system. Din förståelse för hela processen och vilja att både bidra och dela med dig av din kunskap till kollegor är mycket viktig.  Vi söker dig som är lyhörd, ansvarsfull och en lagspelare. Du tycker om att hitta nya lösningar och vågar testa andra vägar framåt.

Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Våra kunder finns i hela Mälardalen därför ser vi gärna att du har körkort.

Rollen kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare. 

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!