Embeddedutvecklare till Combitech Göteborg

Om du vill bidra till trygghet och säkerhet i samhället genom att utveckla våra kunder och partners förmågor att erbjuda hållbara, användbara, samt säkra lösningar för att möta utmaningarna i det framtida digitaliserade samhället kan du vara just den vi söker! Som utvecklare inom något av de agila och tvärfunktionella utvecklingsteam som vi nu etablerar ger vi dig uppdrag och utmaningar där du får möjligheter att vara ditt bästa jag!

Din roll som utvecklare inom enheten Kritiska System på Combitech

Hos oss på Combitech finns stor kompetens och erfarenhet inom system- och mjukvaruutveckling. Vi är i en stark expansiv fas där vi etablerar nya utvecklingsteam för varierande behov tillsammans med flera av våra kunder och partners och söker därför nu flera erfarna systemutvecklare till vårt kontor i Göteborg. Resan har bara börjat och vi ser gärna att du följer med oss!

Vi erbjuder dig en roll som utvecklare inom något av våra kommande team eller hos våra kunder där målet är att tillsammans utveckla lösningar och tillämpningar för morgondagens utmaningar. Du får möjligheter att arbeta med hela kedjan från design och implementation till verifiering och validering. Inom våra team arbetar vi tvärfunktionellt och är självorganiserande enligt agil metodik. Våra team arbetar aktivt med erfarenhetsutbyte och har mycket goda möjligheter att påverka sitt eget arbete och sin vardag!

Vårt löfte till dig är att utveckla dig både professionellt och privat. En nyckel i detta är en öppen och nära dialog med din närmaste chef för att hitta det som passar just för dig utifrån dina förutsättningar och önskemål! Vi kommer att med dig som ”medarbetaren i fokus” skapa dina bästa förutsättningar för långsiktig balans samt en hållbar utveckling och karriär.

Vem är du?

Du är civilingenjör eller högskoleingenjör och har erfarenhet av systemutveckling gärna med erfarenheter från exempelvis flyg, försvar eller fordon. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i exempelvis C/C++ och är van att arbeta med utveckling i Linux eller Windows. Vidare är du bekant med olika verktyg och stödsystem såsom exempelvis Git, BitBucket, Jira, Confluence och är van att jobba enligt agila principer såsom SCRUM eller Kanban.

Vi tror att du drivs av att göra skillnad och att du är en nyfiken person som ser möjligheter i problem.  Du uppskattar att få utvecklas i en företagskultur där kompetensutveckling värderas lika högt som balans i livet. Vidare tror du på kraften i att kombinera olika kompetenser för att skapa innovation, du uppskattar människor lika mycket som teknik, och vill ha ett jobb med både mål och mening.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt. Urvalet sker efter sista ansökningsdag.

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!