Embedded DevOps till Combitech i Göteborg

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som Embedded Devops utvecklare

Vi är ett team som utvecklar Continuous Integration system inom automotive, industri, telecom och försvars segmenten. Vi utvecklar verktygskedjor för SW utveckling, som möjliggör CI/CD flöden enligt agila principer i utvecklingsorganisationer. Som utvecklare jobbar du i hela utvecklingscykeln av CI/CD system, från analys av användarnas önskemål via implementation och driftsättning i tät kontakt med användarna.

Vem är du?

Vi söker dig som är kreativ och brinner för programvaruutveckling i alla former, du har också stort intresse för verktyg och scriptspråk som effektiviserar framtagning av de embedded system som våra kunder utvecklar. Du trivs med att vara en lagspelare i ett agilt team som tillsammans med teamet förverkligar våra visioner.

Det är meriterande om du har intresse för/erfarenhet av, något av följande språk/verktyg: GIT, Gerrit, Jenkins, Zuul, Artifactory, Docker, C/C++,Java, Javascript, Python, Bash.

Lämplig utbildningsprofil är Civilingenjör eller Högskoleingenjör med inriktning i Datateknik eller Informationsteknik eller annan Civilingenjör/Universitetsutbildning med inriktning inom programvaruutveckling och IT infrastruktur.

Vi välkomnar både erfarna ingenjörer och ingenjörer som är i början av sin karriär.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.  

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga! 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor! ( https://www.combitech.se/din-karriar/ )