Elektronikkonstruktör

Vi på Combitech i Stockholm befinner oss i en expansiv fas och söker därför dig som vill vara med och förstärka vårt team inom elektronikkonstruktion. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant och en företagskultur som uppmntrar till både personlig och professionell utveckling.

 

  

DIN ROLL SOM ELEKTRONIKKONSTRUKTÖR 

Våra kunder finns framförallt inom försvars-, verkstads- och fordonsindustrin . Du kommer ges möjlighet att delta i uppdrag inom allt ifrån utveckling av styrenheter för fordonssystem där du som konsult hjälper kunden välja rätt komponenter kretskortsdesign och programmering av FPGA kretsar för inbyggda system för självskydd inom stridsflyg, till kabellayout och elmotordimensionering av den mekatroniska designen av undervattensfarkoster inom kärnkraft. Produkterna kan var relativt standardiserade eller skräddarsydda för ett specifikt användningsområde.  Kunderna vi jobbar med befinner sig i utvecklingens framkant där du kommer få vara med att jobba med många spännande projekt. 

I din roll som elektronikkonstruktör är du med i hela utvecklingskedjan, från idé till färdig produkt. Dina arbetsuppgifter blir därför varierade och består av både nykonstruktion samt förbättringar av befintlig elektronik. Ingen dag är den andra lik hos oss och variationen på arbetsuppgifter är stor då vi arbetar i flera olika projekt med olika produkter samtidigt. Dina arbetsuppgifter kan vara i kunduppdrag eller i Combitechs regi.   

 
Hos oss är du en del av ett företag som fokuserar på individen - det gäller såväl din egen kompetensutveckling som kvaliteten på ditt konsultuppdrag. Vi har regelbundna kursveckor, med inriktning på personlig utveckling, där man utöver utbildning får tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor. Allt detta för att ge förutsättningar för att just du ska få den utveckling du önskar. 

VAD KAN DU TILLFÖRA? 

Vi söker dig som är civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande inom elektronik eller mekatronik. Du har redan några års erfarenhet av konstruktionsarbete och har god förmåga att samarbeta och driva arbetet självständigt.  

Vi tror att du som söker har lätt för att skapa goda relationer med andra i din omgivning. Du har en positiv inställning till ditt arbete och är ödmjuk inför nya utmaningar. Vi tror att du smittar andra med ditt engagemang och tycker att det är viktigt att trivas på jobbet.  

 
Tidigare erfarenhet av arbete inom verkstads-, telekom-, fordons- och försvarsindustrin är meriterande men inget krav. Du som söker har goda kunskaper i svenska och engelska. Många av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess därmed krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet. 

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. 

KOM OCH GÖR SKILLNAD  

 Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet. 

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

 

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga. 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!