Elektronikkonstruktör till Combitech Talent Program i Stockholm

Är du nyutexaminerad och vill fokusera på din kompetensutveckling i kombination med spännande uppdrag i teknikens framkant? Sök till Combitech Talent Program, med start hösten 2024 - en ambitiös utbildningssatsning som ger dig en flygande start på din karriär!

ROLLEN

I rollen som konsult på Combitech och deltagare inom Combitech Talent Program varvar du ett spännande uppdrag inom ditt teknikområde, med kurser i teknik, personlig utveckling och erfarenhetsutveckling enligt Combitechs helt unika, omtalade och erkända metodik. Vi erbjuder dig en skräddarsydd kompetensutveckling baserat på just dina ambitioner och mål.

I den här rollen får du möjlighet att:

  • Du kommer att få ett varierande arbete där du b.la. kan arbeta med att bygga elskåp, kablage, kretskort, testa eller verifiera lösningar.
  • Design av el-scheman.
  • Konstruktion av kretskort och kablage.
  • Testning och verifiering av produkter och system.
  • Du arbetar i projekt och besök hos slutkund kan förekomma, vilket innebär resor i landet.


VI SÖKER DIG SOM

  • Har relevant ingenjörsutbildning inom elektronik
  • Gillar variation i arbetet och att få testa många olika saker
  • Är en lagspelare som fungerar i team
  • Har en nyfikenhet och ett intresse för att lära dig mer inom elektronik.


Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med eventuell registerkontroll.

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!