Elektronikkonstruktör till Combitech i Växjö

På Combitech arbetar vi i teknikens framkant inom en mängd olika branscher. Vill du få variation i din vardag och samtidigt utvecklas både personligt och professionellt? Då kan du vara den vi söker! Arbetet sker i både stora och små projekt med både helhetsgrepp och punktinsatser. Här får du vara med och utveckla din och teamets kompetens genom kunskap och erfarenhetsdelning. Välkommen in med din ansökan idag.

DIN ROLL SOM ELEKTRONIKKONSTRUKTÖR

Du kommer att arbeta med elektronikkonstruktion inom civil och militär tillämpning, exempelvis inom områden som övervakning, säkerhet och internet of things. Typiskt är att arbetet är inriktat mot inbyggda system som samlar data och kommunicerar den vidare med tillhörande infrastruktur. Mycket av arbetet kretsar kring konstruktion av digital elektronik men skulle du även ha intresse för analog konstruktion så finns det möjligheter att arbeta med det.

Arbetsuppgifterna omfattar allt från tolkning av krav alternativt kravframställning med kund till design av kretslösningar med schemaritning och kretskortslayout. I rollen finns möjlighet att vara med och utveckla flera spännande produkter, exempelvis switchade spänningsomvandlare med 95% effektivitet, RP2040 baserade iot enheter med 5G, kreditkortsstora 0.4mm tjocka kretskort med Bluetooth, NFC och trådlösladdning. Många gånger är du med på hela resan, från krav till färdig produkt. Verksamheten bedrivs i projektform och har omfattande kontakter med andra teknikområden såsom mekanik och mjukvara.

Du kommer att vara konsult på plats hos kund i Växjö eller på plats i våra egna lokaler, där kommer du tillsammans med flera erfarna kollegor ges möjlighet att utvecklas inom ditt område samt lära dig mer om nya inriktningar och på så sätt fördjupa dina kunskaper.

Variationen av uppdrag och utvecklingsmöjligheter inom Combitech är stora, samtidigt som uppgifterna är spännande! Vi erbjuder dig en kreativ plattform för att kunna utvecklas mot det som just du vill, t.ex. projektledning, ledarskap, mjukvaru- och systemutveckling.

  

VEM ÄR DU?

Vi tror att du är civil- eller högskoleingenjör med en relevant inriktning. Om du har en utbildning inom likvärdigt område (t.ex. inbyggdmjukvara eller teknisk fysik) och har intresset samt viljan att kliva över till elektronikkonstruktionsrollen så ska du inte tveka att söka.

Vi söker både dig som nyligen tagit examen och dig med några års arbetslivserfarenhet inom elektronikutveckling, det viktigaste är din inställning och ditt intresse av att utveckla dina kunskaper med hjälp av dina kollegor. Vi ser gärna att du har intresse och erfarenhet inom områden så som kretsdesign och simulering, schemaritning, kretskortsdesign och komponentval. Om du i stället har tyngdpunkten med kunskaper och erfarenhet inom FPGA utveckling, VHDL och programmering så är det också intressant. 

Som person är du en nyfiken och kreativ problemlösare som blir inspirerad av att möta nya utmaningar. Du har en stark initiativförmåga, en god analytisk förmåga samt en relationsskapande personlighet och vi tror att du motiveras av att arbeta i team med andra. Då kompetensutveckling är en kärnfråga hos oss ser vi att du har en drivkraft att fortsätta vilja utvecklas.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.  

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.