Elektronikkonstruktör till Combitech i Västerås

Vi på Combitech, ett av Nordens främsta teknikkonsultbolag, jobbar för att skapa en bättre, tryggare och mer hållbar värld med hjälp av teknologi och innovation. Till vårt team i Västerås söker vi nu nya elektronikkonstruktörer som är sugna på nästa utmaning. I rollen får du jobba i spännande branscher där uppdragen är inom försvarsindustri, övrig industri och fordonsutveckling.   ROLLEN

I den här rollen får du möjlighet att:

  • Vara en viktig del av våra kunders leverans, där uppdragen kan innebära allt från kravhantering till utveckling fram till färdig produkt. 

  • Arbeta med bland annat hårdvarukonstruktion, komponentval, test och verifiering ute hos våra kunder.

  • Du blir del av ett sammansvetsat team med hög kompetens, vi arbetar nära varandra och vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kompetens inom elektroniK.

  • Vi eftersträvar att vara en eftertraktad arbetsgivare och erbjuder därför många olika typer av förmåner för alla våra anställda såsom friskvårdbidrag, utvecklingsveckor, för att nämna några 

 
 

VI SÖKER DIG SOM

  • Har några eller flera års erfarenhet som elektronikkonstruktör och som vill utvecklas vidare. 

  • Har gon form av universitetsutbildning, rna som ingenjör. 

  • Det är en fördel om du har erfarenhet av ECAD- och PLM-system.  

  • Har erfarenhet av exempelvis testning, komponentval, hårdvarunära programmering, elektriska drivsystem och vidare. 

  • Du är handlingkraftig, flexibel och har en god social förmåga. 

  • Du gillar att kommunicera, både i tal och skrift i Svenska och Engelska.

​​
tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll. 

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

 

KOM OCH GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.
 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!