Elektronikkonstrukör till Combitech Stockholm

Delar du vår passion inom elektronikkonstruktion och produktutveckling? 

Vi på Combitech söker nu dig med erfarenhet inom digitalisering och elektronikutveckling och som är sugen på nästa utmaning. Som konstruktör eller utvecklare hos oss får du jobba i spännande uppdrag inom tillverknings industri, försvarsindustri, flyg- och fordonsutveckling. I din roll kan du förvänta dig att arbeta i framkanten av digital hårdvarukonstruktion med optimering av prestanda, kvalitet och kostnad. För att stärka vårt erbjudande hos våra kunder så söker vi ytterligare medarbetare till vårt team inom elektronikkonstruktion. 

DIN ROLL SOM UTVECKLINGSINGENJÖR/KONSTRUKTÖR INOM ELEKTRONIK 

I din roll som elektronikkonstruktör får du följa hela utvecklingskedjan, från idé till färdig produkt. Arbetsuppgifter är generell konstruktions- och utvecklingsarbete inom elektronik, som t.ex utveckling av kablage, FPGA och kretskort. I din roll kan du förvänta både nykonstruktion, förbättringar av befintlig elektronik, samt andra faser såsom tester i labb, integration och verifiering.  

Våra kunder finns främst lokalt inom verkstads-, telekom-, fordons- och försvarsindustrin vilket innebär att du som konsult hos oss får möjlighet att arbeta med spännande uppdrag där vi är med och utvecklar framtidens lösningar.  

Hos oss är du en del av ett företag som fokuserar på individen - det gäller såväl din kompetensutveckling som kvaliteten på ditt konsultuppdrag. Vi har regelbundna kursveckor, med inriktning på personlig utveckling, där man utöver utbildning får tillfälle att skapa ett nätverk med kollegor från olika kontor. Allt detta för att ge förutsättningar för att just du ska få den utveckling du önskar.  

VEM ÄR DU? 

Vi söker dig som är civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande inom elektronik eller mekatronik. Du har några års erfarenhet av konstruktionsarbete och har god förmåga att samarbeta och driva ditt arbete självständigt. Tidigare erfarenhet av arbete inom verkstads-, telekom-, fordons- och försvarsindustrin är meriterande men inget krav. Du som söker har goda kunskaper i svenska och engelska.

   

Vi tror att du som söker är en öppen person som har lätt för att skapa goda relationer med andra i din omgivning. Du har en positiv inställning till ditt arbete och dina kollegor och är ödmjuk inför nya utmaningar. Beroende på din erfarenhetsnivå kommer arbetsuppgifternas komplexitet kunna fördelas därefter, så att arbetet blir utmanande och stimulerande för alla. 

Du kommer bli en viktig pusselbit i det expanderande teamet i Stockholm, där det för rätt kandidat finns stora möjligheter att även jobba med affärs- och teambyggande aktiviteter. 


Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll. 

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan! 

KOM & GÖR SKILLNAD  

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag. 

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga! 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!