Elektronikingenjör till Combitech i Västerås/ Eskilstuna

Tycker du, som vi, att det roligaste man kan arbeta med är något som utmanar digden och samtidigt är utvecklande, och dessutom få? Vill du få möjligheten att göra detta i ett av Nordens främsta teknikkonsultbolag? Då har du kommit helt rätt. Combitech är inne i en otroligt spännande fas, vi har en stor efterfrågan från våra kunder och vi arbetar förmodligen i några av Sveriges kanske mest roligaroligaste projekt som du nu har en möjlighet att bli en del av.

ROLLEN

I den här rollen får du möjlighet att:

  • Jobba med generellt konstruktions- och utvecklingsarbete inom elektronik, ex. utveckling av kablage, FPGA och kretskort.
  • Jobba med både nykonstruktion, förbättringar av befintlig elektronik, samt andra faser såsom tester i labb, integration och verifiering.
  • Vara med i uppbyggnaden av vårt elektronikteam i regionen.
  • Arbeta med uppdrag inom fordons- och försvarsindustrin.
  • Bli en del av ett sammansvetsat team med hög kompetens, som arbetar nära varandra och vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kompetens.

VI SÖKER DIG SOM

  • Har en relevant ingenjörsutbildning i grunden.
  • Har några års arbetslivserfarenhet som elektronikkonstruktör och som vill utvecklas vidare.
  • Har en vilja att utvecklas vidare i rollen.
  • Kan kommunicera, både i tal och skrift, på svenska och engelska .

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!