Elektronikingenjör till Combitech i Stockholm

Vi söker en elektronikingenjör för generellt konstruktionsarbete och utvecklingsarbete inom elektronik. I din roll kan du förvänta både nykonstruktion och förbättringar av befintlig design på t.ex. kablage, kretskort och FPGA, samt andra faser såsom tester i labb, integration och verifiering. Våra kunder finns främst lokalt inom verkstads-, telekom-, fordons- och försvarsindustrin vilket innebär att du som konsult hos oss får möjlighet att arbeta med spännande uppdrag där vi är med och utvecklar framtidens lösningar. 

DIN ROLL SOM UTVECKLINGSINGENJÖR/KONSTRUKTÖR INOM ELEKTRONIK 

I din roll som elektronikkonstruktör får du följa hela utvecklingskedjan, från idé till färdig produkt. Arbetsuppgifter är generell konstruktions- och utvecklingsarbete inom elektronik, som t.ex utveckling av kablage, FPGA och kretskort. I din roll kan du förvänta både nykonstruktion, förbättringar av befintlig elektronik, samt andra faser såsom tester i labb, integration och verifiering. 

Våra kunder finns främst lokalt inom verkstads-, telekom-, fordons- och försvarsindustrin vilket innebär att du som konsult hos oss får möjlighet att arbeta med spännande uppdrag där vi är med och utvecklar framtidens lösningar. 

Hos oss är du en del av ett företag som fokuserar på individen - det gäller såväl din egen kompetensutveckling som kvaliteten på ditt konsultuppdrag. Vi har regelbundna kursveckor, med inriktning på personlig utveckling, där man utöver utbildning får tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor. Allt detta för att ge förutsättningar för att just du ska få den utveckling du önskar. 

VEM ÄR DU?  

Vi söker dig som är civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande inom elektronik eller mekatronik. Du har redan några års erfarenhet av konstruktionsarbete och har god förmåga att samarbeta och driva ditt arbete självständigt.  

Tidigare erfarenhet av arbete inom verkstads-, telekom-, fordons- och försvarsindustrin är meriterande men inget krav. Du som söker har goda kunskaper i svenska och engelska.  

Vi tror att du som söker är en öppen person som har lätt för att skapa goda relationer med andra i din omgivning. Du har en positiv inställning till ditt arbete och dina kollegor och är ödmjuk inför nya utmaningar.   

Vi tror att du redan idag är en uppskattad kollega som smittar andra med ditt engagemang och tycker att det är viktigt att trivas på jobbet. Du kommer bli en viktig pusselbit i det expanderande teamet i Stockholm, där det för rätt kandidat finns stora möjligheter att även jobba med affärs- och teambyggande aktiviteter.   

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll. 

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.


 

KOM & GÖR SKILLNAD  

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.  

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla. 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!