Elektronikingenjör till Combitech i Stockholm

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet. 

 

 

Din roll som elektronikingenjör

Combitech gör nu en satsning i Stockholm, och vi söker därför fler konsulter som vill utmanas och utvecklas tillsammans med oss i spännande projekt inom både privat och offentlig sektor. 

Våra kunder finns främst lokalt inom verkstads-, telekom-, fordons- och försvarsindustrin vilket innebär att du som konsult hos oss får möjlighet att arbeta med spännande uppdrag där vi är med och utvecklar framtidens lösningar.

  

I din roll som elektronikkonstruktör får du följa hela utvecklingskedjan, från idé till färdig produkt. Dina arbetsuppgifter blir därför varierade och består av både nykonstruktion samt förbättringar av befintlig elektronik. Ingen dag är den andra lik hos oss och variationen på arbetsuppgifter är stor då vi arbetar i flera olika projekt med olika produkter samtidigt. Dina arbetsuppgifter kan vara i kunduppdrag eller i Combitechs regi.   

 
Hos oss är du en del av ett företag som fokuserar på individen - det gäller såväl din egen kompetensutveckling som kvaliteten på ditt konsultuppdrag. Vi har regelbundna kursveckor, med inriktning på personlig utveckling, där man utöver utbildning får tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor. Allt detta för att ge förutsättningar för att just du ska få den utveckling du önskar.

 

Vad kan du tillföra?  

Vi tror att du som söker är en öppen person som har lätt för att skapa goda relationer med andra i din omgivning. Du har en positiv inställning till ditt arbete och dina kollegor och är ödmjuk inför nya utmaningar.  

Vi tror att du redan idag är en uppskattad kollega som smittar andra med ditt engagemang och tycker att det är viktigt att trivas på jobbet. Du kommer bli en viktig pusselbit i det expanderande teamet i Stockholm, där det för rätt kandidat finns stora möjligheter att även jobba med affärs- och teambyggande aktiviteter.  

Vi söker dig som är civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande inom elektronik eller mekatronik. Du har redan några års erfarenhet av konstruktionsarbete och har god förmåga att samarbeta och driver arbetet självständigt.  

 
Tidigare erfarenhet av arbete inom verkstads-, telekom-, fordons- och försvarsindustrin är meriterande men inget krav. Du som söker har goda kunskaper i svenska och engelska samt körkort B. Många av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess därmed krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet. 

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker efter sista ansökningsdag på grund av semester.

Kom och gör skillnad 

 Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet. 

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter. 

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga. 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!