Ekonomiassistent

Med stor kunskap och avancerade lösningar kan vi göra bilar säkrare, vården snabbare och försvaret starkare. För att lyckas krävs engagerade människor - de är kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Idag är vi cirka 2 100 medarbetare som varje dag utvecklas för att utveckla hållbara lösningar som gör skillnad. ​​Just nu söker vi två Ekonomiassistenter som vill vara med på vår resa.

Din roll som Ekonomiassistent

Som ekonomiassistent hos Combitech kommer du att arbeta administrativt med vårt projektregister i vårt affärssystem Agresso. Du kommer bland annat lägga upp projekt, fakturera samt göra avstämningar och avslut av projekt. Justering av tidrapporter och flytta kostnader kan också vara en del av din vardag. Du kommer att ha projekt inom några enheter som du ansvarar för men kommer vid behov även stötta andra enheter.

Du kommer att tillhöra ekonomifunktionen på Combitech som består av ca 20 personer med olika roller som idag finns representerade på olika orter. Som ekonomiassistent kommer du att arbeta nära controllers samt ha kontakt med projektledare och enhetschefer. Ni kommer att ha återkommande projektgenomgångar och avstämningar i samband med projektupplägg och fakturering. Tillsammans med andra ekonomiassistenter kommer du att vara med att utveckla och förbättra arbetsuppgifter och rutiner.  

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet i rollen som ekonomiassistent med fokus fakturering. Vi ser gärna att du har en utbildning inom ekonomi. Du har goda kunskaper i Excel. Erfarenhet från verksamhet som bedrivs I projektform samt erfarenhet från affärssystemet Agresso är mycket meriterande.

För att lyckas i rollen som ekonomiassistent behöver du vara strukturerad och noggrann samtidigt som du drivs av att komma framåt i ditt arbete. Du tycker om att samarbeta med andra och är en lagspelare med ett prestigelöst och ödmjukt förhållningssätt. Du skapar bra relationer och motiveras av att hålla en god och hög service gentemot verksamheten.

Vi har kontor på ett flertal orter i Sverige. Möjliga placeringsorter är Växjö, Linköping, Jönköping, Östersund, Arboga och Stockholm.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!