Digital & Management Talent Program på Combitech i Stockholm, Göteborg & Linköping

Är du nyexaminerad eller har upp till ett års erfarenhet och har ett stort intresse för både affär och teknik samt vill arbeta med att forma morgondagens digitala lösningar? Då är Combitechs Digital & Management Talent Program något för dig! Digital & Management är en ny gruppering inom Combitech där vi arbetar med digitalisering och strategi på ledningsnivå genom att hjälpa våra kunder att sätta riktningen för deras digitaliseringsresa och knyta ihop deras behov med hela Combitechs teknikförmågor.  

Din roll inom Digital & Management Talent Program

Digital & Management Talent Program är ett ettårigt program som är utformat för att ge dig en flygande start på din karriär och på Combitech. Vi lär dig de grundläggande förmågorna som digitaliserings- och managementkonsult, samtidigt som vi ger dig en bredare förståelse kring digitalisering och Combitechs teknikförmågor. Du får lära dig hur man blir effektiv i sitt arbete och hur man bygger kundrelationer och säljer projekt.  

Du får också besöka våra olika kontor och träffa ledande personer i bolaget samtidigt som du får möjlighet att bygga ditt eget nätverk med personer på andra delar av bolaget. Vi jobbar aktivt med coaching, både under din tid på DTP-programmet där du får en buddy som säkerställer att du snabbt kommer in i rollen men även efter DTP-programmet genom en mentor för att möjliggöra en fortsatt brant utvecklingskurva. 

Framför allt får du i programmet möjlighet att lägga merparten av din tid i spännande kundprojekt som Junior Digitaliserings- och Managementkonsult. I rollen kommer du arbeta i team för att leverera kundprojekt i strategiska faser till våra kunder. Dina uppgifter kan bland annat vara att driva analyser, facilitera workshops, dokumentera lösningar och vara delaktig i genomförandefas. Utöver dina projekt kommer du även få möjlighet att bidra vid utformning och försäljning av nya kundprojekt. 

Vi arbetar i team, alltid med människan i centrum – det gäller våra kundlösningar, men också hur vi jobbar tillsammans och agerar mot varandra. Vi är ett team med höga ambitioner i en varm kultur och vi värnar om balansen i livet - hos oss ska du kunna prestera på och utanför jobbet. Idag är vi en mix av personer, dels juniora konsulter, men även personer med lång erfarenhet av Combitechs teknikförmågor, strategi- och managementkonsulter, erkända experter inom olika teknikområden från branschen. Gemensamt är en stark drivkraft att kombinera teknik och affärer. Vi har under det senaste året dubblerat vår storlek och vill fortsätta att växa genom att kombinera olika bakgrunder och profiler. Vi är en ny division inom bolaget där det finns stora möjligheter att vara med och påverka, bidra och utveckla befintliga och nya koncept och slutligen skapa nöjdare kunder och en arbetsplats att verkligen trivas på. 

Vem är du? 

Vi söker dig som vill vara med och driva förändring i en snabbväxande och ständigt föränderlig värld där endast vi sätter ribban för vad vi kan uppnå. Rollen som Digitalisering och Managementkonsult riktar sig mot dig som har ett brinnande intresse för kopplingen mellan affär och teknik och drivs av skapa och genomföra nytänkande och innovativa projekt. För att passa i denna roll bör du vara en sann lagspelare och prioritera laget före jaget med förmågan att driva arbete i grupp men också enskilt. Du bör vara initiativtagande och ha förmågan att snabbt sätta in dig i nya sammanhang och frågeställningar.   

Vi söker dig som har: 

  • Universitetsexamen med master inom management, teknik, entreprenörskap, psykologi, design eller liknande med goda betyg 

  • Goda kunskaper i tal och skrift i Svenska och Engelska 

  • Upp till 1 års arbetslivserfarenhet efter examen 

Det är meriterande om du har:

  • Engagemang i föreningar eller extraarbete under studierna 

  • Tidigare erfarenhet inom konsultbranschen, interships inom management eller liknande erfarenhet 

  • Erfarenhet av att initiera, planera & driva projekt

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg på direkten! Urvalet sker löpande. 

Kom och gör skillnad 

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.  

 

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla. 

 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor eller hör av dig till några av de som går Digital Talent Program 2022: Axel Anhammer & Olivia Elofsson