Digital & Management Talent Program (multiple backgrounds)

Är du nyexaminerad eller har upp till ett års erfarenhet med ett stort intresse för både affär och teknik samt vill arbeta med att forma morgondagens digitala lösningar? Då är Combitechs Digital & Management Talent Program något för dig! Digitalization & Management är en ny gruppering inom Combitech där vi arbetar med digitalisering och strategi på ledningsnivå genom att hjälpa våra kunder att sätta riktningen för deras digitaliseringsresa och knyta ihop deras behov med hela Combitechs teknikförmågor.

Din roll inom Digital & Management Talent Program

Digital & Management Talent Program är ett ettårigt program som är utformat för att ge dig en flygande start på din karriär och på Combitech. Vi lär dig de grundläggande förmågorna som digitaliserings- och managementkonsult, samtidigt som vi ger dig en bredare förståelse kring digitalisering och Combitechs teknikförmågor. Du får lära dig hur man blir effektiv i sitt arbete och hur man bygger kundrelationer och säljer projekt.


Du får också besöka våra olika kontor och träffa ledande personer i bolaget samtidigt som du får möjlighet att bygga ditt eget nätverk med personer på andra delar av bolaget. Vi jobbar aktivt med coaching och säkerställer att du får kontinuerlig feedback och därmed en brant inlärningskurva.

Framför allt får du i programmet möjlighet att lägga merparten av din tid i spännande kundprojekt som Junior Digitaliserings- och Managementkonsult. I rollen kommer du arbeta i team för att leverera kundprojekt i strategiska faser till våra kunder. Dina uppgifter kan bland annat vara att driva analyser, facilitera workshops, dokumentera lösningar och vara delaktig i genomförandefas. Utöver dina projekt kommer du även få möjlighet att bidra vid utformning och försäljning av nya kundprojekt.

Vi arbetar i team, alltid med människan i centrum – det gäller våra kundlösningar, men också hur vi jobbar tillsammans och agerar mot varandra. Vi är ett team med höga ambitioner i en varm kultur och vi värnar om balansen i livet - hos oss ska du kunna prestera på och utanför jobbet. Idag är vi en mix av personer, dels juniora konsulter, men även personer med lång erfarenhet av Combitechs teknikförmågor, strategi- och managementkonsulter, erkända experter inom olika teknikområden från branschen. Gemensamt är en stark drivkraft att kombinera teknik och affärer. Vi har under det senaste året dubblerat vår storlek och vill fortsätta att växa genom att kombinera olika bakgrunder och profiler. Vi är en ny division inom bolaget där det finns stora möjligheter att vara med och påverka och bidra till vår utveckling mot allt nöjdare kunder och en arbetsplats att verkligen trivas på.

Vem är du?

Vi söker dig som är i början av din karriär och som brinner för affär och teknik i kombination. För att passa i rollen ser vi att du har en relevant utbildning med en masterinriktning mot management, teknik, entreprenörskap, psykologi, design eller dylikt med goda betyg. Vi tror på starkt på vikten av att kombinera olika typer av bakgrunder och profiler.

Erfarenhet från föreningsliv eller relevant extraarbete under studietiden är meriterande.

Vi ser gärna att du som individ är nyfiken, initiativrik samt att du har en förmåga att snabbt kunna sätta dig in i nya sammanhang och frågeställningar. Du tror, likt oss, på laget före jaget och har en god förmåga att samarbeta, samtidigt som du även tycker det är kul att vara mer självgående och ansvara för egna arbetsuppgifter.  

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg på direkten! Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.  

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla. 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!