DevOps-utvecklare inom continuous integration och continuous delivery

Vill du ta din kompetens inom DevOps och continuous delivery (CD) vidare och stötta kunder samt partners i sin resa inom DevOps och CD mot det framtida digitala samhället? har vi rätt roll och utmaning för just dig!

 Din roll som konsult  

Hos oss får du, möjligheten att jobba med varierande uppgifter inom olika branscher som exempelvis fordon, verkstadsindustri, telekom och försvarsindustri.

En utmaning som allt fler organisationer står inför är att effektivisera sina utvecklingsprocesser för att minska ledtid, samtidigt som krav på kvalitet och leveransprecision ökar. För att möta dessa utmaningar efterfrågas vår expertis inom CD nu i en allt större utsträckning och det är här vi hoppas att du ser dig själv framöver.  Vårt arbete och våra uppdrag sker både i åtagandeform i våra egna lokaler och hos våra kunder och partners. Du kommer att omges av flertalet duktiga kollegor inom området – via våra nätverk blir vi starka tillsammans.

Vi är en värderingsdriven verksamhet med fokus dig som individ. Du är med och påverkar dina arbetsuppgifter och roller vilket gör att du får mycket goda möjligheter att växa och utvecklas ett sätt som ligger i linje med dina önskemål. Allt för att vi ska hitta just din motivation och drivkraft.

Vem är du?

Du är en duktig problemlösare med tidigare erfarenhet inom DevOps och CD och därtill en stor nyfikenhet för att fortsätta att utvecklas inom området. För att trivas i rollen som konsult hos oss tror vi att du vill växa i en företagskultur där din kompetensutveckling värderas lika högt som din balans i livet, och där du motiveras av samarbete samt känner en passion för teknik.

Du har god erfarenhet inom scriptspråk, versionshanteringssystem och CI/CD-verktyg så som Jenkins, Gitlab, GoCD, eller Bamboo. Du trivs med att jobba enligt agila principer där förbättringar, effektiviseringar och automatiseringar är en del av din vardag. Du kan ha tekniskt djup och expertis inom området, alternativt har du en bredd inom området där du också är har praktisk erfarenhet av det förändringsledningsarbete som CI/CD-anpassningar kräver.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.  

 Kom & gör skillnad 

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!