Data Engineers till Combitech i Växjö, Malmö eller Helsingborg

Combitech jobbar med företag och myndigheter av varierande storlek inom många olika branscher, alla med olika behov och utmaningar. Här får du vara med och skapa samhällsnytta och göra ett meningsfullt arbete i utvecklingens absoluta framkant! Hos oss blir du en del av ett vasst team med högt i tak, där vi gemensamt hittar den bästa lösningen för kunden och levererar den. Då det råder stor variation på uppdragen finns det stor möjlighet för dig att jobba med just det du brinner för.

 

Din roll som Data Engineer

Vi expanderar snabbt vår verksamhet inom Data Insights, Business Intelligence och Advanced Analytics (Machine Vision, Natural Language Processing, Predictive Maintenance, Optimization och andra AI områden).

Du kommer att ingå i ett kompetensnätverk där vi jobbar tillsammans i team över hela landet med specialister inom olika kompetensområden. Vi har idag en mix av resurskonsulting, åtagandeverksamhet och produkter/tjänster. Som exempel på vad vi arbetar med kan nämnas skapandet av nya digitala ekosystem inom hållbart resande och transporter, som vi själva använder oss av i vår strävan mot att bli Sveriges mest miljömedvetna konsultföretag 2022. Detta innebär att vi ska halvera vårt koldioxidutsläpp på 5 år, en tuff uppgift som kräver bra analyser och nya innovativa lösningar. Vi fick nyligen ett miljöpris från SJ som bekräftar att vi är på god väg.

Till teamet, med placering i Södra Sverige (Växjö, Helsingborg, Malmö) söker vi nu nya konsulter inom Data Engineering. Vi söker främst dig som har kompetens inom Apache Spark och Databricks, men också inom t.ex.
Hadoop/Hive eller liknande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Big data och Kubernetes (gärna både i molnet och on-prem). Andra kunskaper som kan vara bra är inom Python och Pandas, samt informationsmodellering och statistiska metoder av olika slag.

Vem är du?

För att passa in i teamet brinner du för nyskapande, har ett kreativt sinne och strävar efter att lära dig nytt. Konsultrollen ställer även höga krav på social kompetens och affärsmannaskap. Då vi inom detta område jobbar med att utveckla kundernas verksamheter är det viktigt att du har intresse för detta och att du även har förmågan att sätta dig in i kundernas perspektiv. Vårt uppdrag går ut på att skapa värde åt våra kunder.

Du har relevant högskoleutbildning inom IT. Teknik, matematik och eller statistik. Du är bekväm med både hands-on utveckling och att kunna förstå hur olika komponenter hänger ihop med kundernas behov och levererar värde. Du behöver också ha förståelse för hur man skapar robusta och hållbara lösningar tillsammans med våra arkitekter.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt. Urval sker löpande.

Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Lennart Adell Kind på +46 (10) 2155540. Välkommen till Combitech!

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Kom och gör skillnad
Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!