Cybersäkerhetskonsult med managementerfarenhet till Combitech

Vill du vara med och förändra och förbättra samhället vi lever i? Vill du utmana och utmanas i dagens digitala värd? Vill du fortsätta utvecklas som ledare, rådgivare och expert och är redo för nästa steg i din karriär? Då borde du söka rollen som cybersäkerhetskonsult hos oss.

Till Combitechs verksamhet inom cybersäkerhet, med över 300 experter i Norden, söker enheten Executive Advisory nya kollegor som vill vara med att leda och stödja våra kunder i Norden inom bland annat totalförsvar-, industri-, energi- och finanssektorerna i deras resa framåt inom cybersäkerhet.

DIN ROLL INOM EXECUTIVE ADVISORY

Idag rör sig enheten Executive Advisory i gränslandet mellan cybersäkerhet och management. Vårt arbete och våra uppdrag är att hjälpa våra kunder att identifiera nuläge, värdera risk, utforma visioner och strategier, driva projekt och koppla samman säkerhetsarbete inom cyberområdet mot affärsmål och verksamhetsbehov. Vi samarbetar ofta med andra enheter och experterCombitech för att hitta helhetslösningar för våra kunder.

I rollen som cybersäkerhetskonsult kommer du verka i olika sammanhang inom ramen för cybersäkerhet, där du som ämnesexpert, projektledare och strategisk rådgivare kommer vara en del av att utveckla partnerskap med våra viktigaste kunder, vilket inkluderar affärsutveckling såväl som leverans. Du kan komma att leda, stödja, rådgiva våra kunders beslutsfattare, chefer och ledningsgrupper i hela eller delar av våra processer, arbeta i projekt med kundens stora utmaningar, eller agera som interim CISO direkt hos vår kund.

Placering för tjänsten är företrädesvis Stockholm, Malmö, Linköping eller Växjö. Givetvis finns det även möjlighet till placering på något av våra andra kontor runtom i Sverige.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen tror vi att:

  • Du som person är nyfiken, har en vilja att lära och lära ut.

  • Du har lätt för att knyta kontakter på alla nivåer.

  • Du har arbetat med cybersäkerhet och har en förståelse för de utmaningar företag och myndigheter står inför utifrån ett säkerhetsperspektiv.

  • Du har en strategisk och affärsmässig förståelse för hur cybersäkerhet fungerar från ett verksamhets- och managementperspektiv.

  • Du har en god förmåga att utveckla affärsrelationer och är lyhörd utifrån kundens förutsättningar.

  • Du har erfarenhet av att jobba som ledare/ansvarig över team i syfte att nå gemensamma målsättningar.

  • Du har tidigare arbetat som konsult eller liknande.

  • Du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska.

  • Om du har tidigare erfarenhet som CISO, CIO, CSO, Enterprise Arkitekt, Managementkonsult eller liknande så är detta meriterande.

  • Om du har relevanta certifieringar inom cybersäkerhet samt erfarenhet / förståelse av ramverk som NIST CSF, ITIL, PM3, ISO27001, CMMC m.fl.  är detta meriterande.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt. Urvalet sker löpande.

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!