Cyber Security Specialist till Combitech i Linköping

Vill du jobba med IT-säkerhet på i särklass ett av Nordens vassaste företaget som kan och förstår säkerhet på högsta nivå? Är du en teknikintresserad och ansvarstagande person som motiveras av att rådgöra och hjälpa våra kunder framåt i sitt säkerhetsarbete? Då är du välkommen att söka till Combitech!

Din roll som Cyber Security Specialist

Vi på Combitech ska nu stärka upp vårt säkerhetsteam med flera Cyber Security Specialister, du kommer vara delaktig i expansionen av vårt befintliga affärsområde Cyber Security och får tillgång till våra 2100 grymt kompetenta medarbetare! Vi söker nu bland annat konsulter som har god erfarenhet av tekniska lösningar inom Cyber Security området.

 Som Cyber Security Specialist hos oss arbetar du med fokus på säkerhetsprodukter och lösningar i våra kunders IT-miljö, våra kunders IT-miljöer kan bestå av Cloud eller On Premises men även mixade IT-miljöer förekommer.


I din roll är du ansvarig för implementation, proaktiv förvaltning och vidareutveckling av kundernas tekniska plattformar och driva våra kunder framåt i sin utveckling av deras IT-miljöer med fokus på säkerhet. Du kommer också jobba nära vårt SOC team för att tillsammans leverera kompletta säkerhetstjänster till nya och befintliga kunder.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som utöver ditt tekniska engagemang är prestigelös och har en problemlösande attityd. Arbetsuppgifterna innebär delvis självständigt arbete vilket ställer krav på initiativförmåga, egen motivation och förmåga att prioritera och slutföra arbetsuppgifter. Du tycker om att lära dig nya saker och att utvecklas tillsammans med verksamheten. Du är analytiskt lagd och gillar att söka kreativa lösningar där manualen tar slut. Du har tålamod och är tydlig i din kommunikation till såväl kollegor som uppdragsgivare, även under tidspress.


För att trivas i rollen krävs att du tilltalas av utmanande problemställningar och att du gillar att ständigt lära dig nya saker då våra uppdrag varierar, ofta i både storlek och komplexitet. Du är en teknikintresserad och ansvarstagande person som motiveras av att rådgöra och hjälpa våra kunder framåt i sitt säkerhetsarbete. Då du arbetar nära både ditt eget team, andra delar av Combitech samt uppdragsgivare är det viktigt att du har samarbetsförmåga och att du med positiv attityd skapar både engagemang och delaktighet. Verksamheten ställer stora krav på lojalitet, integritet och omdöme.                                                                                                                                                 

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan. Urvalet sker löpande.

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Kontaktpersoner:

Michael Andersson; +46 73 4183265

Hans Danielsson; +46 73 4180017