Customer & Partnership Consultant

Som en del i Combitechs långsiktiga strategi har divisionen Digital & Management etablerats för att knyta ihop våra kunders behov med hela vår teknikbredd, och etablera långsiktigt hållbara partnerskap baserade på digitalisering med människan i centrum. Genom att jobba med digitalisering på management- & ledningsnivå har vi, tillsammans med våra kunder och partners, tagit en stark position inom bland annat gruva, industri, återvinning, samhällsbyggnad och digital sjöfart.

Din roll som konsult

I denna roll kommer du både jobba i våra digitaliseringsprojekt och utveckla nya affärer, samt få växa i rollen  genom att vara med och etablera nya strategiska partnerskapsprojekt. Din roll i projekten varierar, beroende på din profil, men vi ser att du har erfarenhet att leda projekt och driva innovation, ett entreprenöriellt tänk är viktigt i rollen. Du kommer att få ansvara för att leda utformning- och försäljning av nya kundprojekt med skräddarsydda upplägg som svarar mot våra kunders behov samt även leda kundprojekt, kvalitetssäkra affärsanalyser och kundrapporter.

Du kommer ingå i området Customer & Partnerships där vi etablerar och leder strategiska partnerskap med kund inom digital transformation samt utvecklar nya affärer som sträcker sig över flera av Combitechs affärsområden och divisioner. Du kommer ingå i ett starkt team med bred kompetens och djupa erfarenheter att lägga grunden för omfattande transformationer inom digitalisering.

Området ingår i sin tur i divisionen Combitech Digital & Management där vi erbjuder tjänster inom digitalisering, innovation, strategi- & managementkonsulting, designstrategi, model based engineering, affärsmodellsutveckling & ekosystems-facilitering.

Då divisionen är i en expansiv fas har vi en startup-mentalitet, samtidigt som vi är en del av ett tryggt och stabilt bolag och koncern.

Vad kan du tillföra?

Du har jobbat 4-6 år och har erfarenhet av att jobba inom management consulting, innovation, startup inom digitalisering, affärsutveckling inom industri eller liknande områden.

Du har i grunden en utbildning på Master-nivå inom teknik & affär i någon kombination.

Du är självständig, driven, strukturerad och med en stark ”can-do” attityd. Du är en lagspelare med stor samarbetsförmåga, samtidigt som du har förmåga att ta egna initiativ och ansvara för egna leverabler. Du brinner för att lösa problem, och trivs i det osäkra och odefinierade. Du kan presentera och förmedla dina idéer, förslag och lösningar på ett tydligt och inspirerande sätt, till kund såväl som internt.

Vi söker dig som är strategiskt tänkande och affärsorienterad. Framöver vill du utveckla din förmåga att förstå olika kunders affärer och vad olika intressenter drivs av. Du ser hur digitalisering skapar affärsmöjligheter och möjliggör effektivisering och vill utveckla denna sida.

Du har erfarenhet av att jobba mot beslutsfattande personer hos kund, praktisk erfarenhet av att strukturera och genomföra kvantitativa och kvalitativa analyser (desktop och intervjuer) såväl som att generera välgrundade insikter och affärsrekommendationer.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.
Ansvarig för denna process är Christian Silvander Orrego, +46 734 37 60 15 , christian.orrego@combitech.se

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!