Combitech Digital Transformation Program inom IT i Norrland

Är du nyexad eller har några års erfarenhet inom IT-området och letar efter en utmaning? Vill du jobba med digital transformation hos spännande kunder i Luleå, Umeå, Örnsköldsvik eller andra orter i Norrland, samtidigt som du är en del av ett stabilt nordiskt konsultbolag? Då kan du vara den vi letar efter! 

 

Vad är Combitech Digital Transformation Program? 

Combitech Digital Transformation Program är ett talangprogram för dig som är i början av din karriär och har ett stort intresse av digital transformation från olika perspektiv, exempelvis mjukvaruutveckling, arkitektur, säkerhet etc.  

 

Som deltagare i programmet kommer du jobba i kundprojekt hos våra kunder i området och hjälpa dem i deras digitaliseringsresa. Till stöd har du alltid seniora kollegor att vända dig till, både hos kund och internt på Combitech. Utöver detta kommer du vara en del av en klass i hela Norrland som tillsammans får fördjupad kunskap, både teknisk och konsultmässig, genom vårt utvecklingsprogram Combitech Grow. 

 

Programmet startar i september 2021. 

 

  

Vad kan du tillföra? 

Vi söker dig som tar examen nu till våren, alternativt har några års erfarenhet. Du har en kandidat- eller masterexamen inom datavetenskap, systemvetenskap IT eller liknande. 

 

Det viktigaste är att du är nyfiken, kreativ och vill ha en karriär inom IT hos oss på Combitech. Du är positiv och har förmågan att hitta lösningar. Du har lätt att bygga relationer till både kollegor och kunder. 

 

Du behärskar både svenska och engelska flytande.  

Många av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess därmed krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet. 

 

 

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.  

 

 

KOM OCH GÖR SKILLNAD 

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet. 

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter. 

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga. 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!