Combitech Talent Program – unik satsning för nyexade ingenjörer inom mjukvaruutveckling

Är du nyexad och vill fokusera på din kompetensutveckling i kombination med spännande uppdrag i teknikens framkant? Sök till Combitech Talent Program, med start hösten 2021 - en ambitiös utbildningssatsning som ger dig en helt unik start på din karriär! Kombinera konsultarbete och kompetensutveckling och gå från nyexaminerad till erfaren på rekordtid!  

 

Din roll hos oss på Combitech 

I Combitech Talent Program kommer du bli en del av ett glatt och sammansvetsat gäng där god stämning, gemenskap och utveckling ligger i fokus. Ingen dag är den andra lik och tillsammans med dina kollegor kommer du gemensamt och självständigt ta dig an utmanande arbetsuppgifter. 
 

Parallellt med programmet arbetar du i vårt in-houseuppdrag där vi i nära samarbete med vår stora partner utvecklar signalbehandlingsnära mjukvara för den senaste generationens mobilsystem, 5G.  
Du får möjlighet att jobba med mjukvaruutveckling i teknikens framkant och samtidigt vara med och skapa möjlighet för samhället att gå vidare i sin utveckling inom den absolut senaste tekniken. 
 
I uppdraget får möjlighet till en bra introduktion och stöttning från många erfarna och kompetenta kollegor. I våra in-houseprojekt jobbar och tänker vi agilt och all utveckling sker i korsfunktionella team (XFT). Dessa team är självledande och ansvarar för hela kedjan i utvecklingsprocessen, allt från systemering till implementation och testning 

 
Variationerna av uppdrag och utvecklingsmöjligheter inom Combitech är stora, samtidigt som uppgifterna är riktigt spännande! Vi erbjuder dig möjlighet att i en långsiktig dialog med din närmaste chef, utvecklas mot det som just du vill, såsom projektledning, ledarskap, eller en fördjupning inom teknikrollen. 
 
Läs mer om programmet på www.combitech.se/ctp 

 


Vad kan du tillföra? 

För oss är de personliga egenskaperna viktiga och vi är väldigt lyhörda för dina intressen och karriärmål. För att trivas på Combitech tror vi att du är en kommunikativ person som har lätt för att skapa goda relationer med andra i din omgivning. Som person kommer du med många nya idéer och du hittar lösningar på tekniska utmaningar, du är nyfiken och målinriktad. Du sätter teamets mål först och gillar att få vara med och påverka gruppens arbete framåt. 

 

Vi söker dig med relevant högskole- eller civilingenjörsutbildning, du har inriktningen elektro, teknisk fysik, data, telekom eller teknisk matematik, och har nyligen avslutat eller kommer inom en snar framtid avsluta dina studier. Alternativt att du har jobbat max 1 år. 

Du är tekniskt driven och har en inriktning på mjukvara. Du behärskar ett eller flera programmeringsspråk och det är meriterande om du har kunskaper inom signalbehandling. 

 

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten! Urvalet sker löpande.  

 

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!