Combitech Talent Program - för framtida projektledare eller verksamhetsutvecklare

På Combitech satsar vi på din kompetensutveckling! Är du nyutexaminerad civilingenjör, ser dig som projektledare eller verksamhetsutvecklare i framtiden och vill fokusera på din kompetensutveckling i kombination med spännande uppdrag i teknikens framkant? Sök till Combitech Talent Program - en ambitiös utbildningssatsning som ger dig en helt unik start på din karriär!

Din roll inom Combitech Talent Program

I rollen som konsult inom Combitech Talent Program varvar du spännande konsultuppdrag och projekt med kurser i teknik, personlig utveckling och erfarenhetsutveckling enligt Combitechs helt unika metodik, som är framtagen i nära samarbete med KTH. Vi erbjuder dig möjligheten att få en skräddarsydd kompetensutveckling baserat på just dina ambitioner och mål i en nära dialog med din närmaste chef.

I ditt uppdrag kommer du att ha variation i din vardag med olika uppgifter, där du till exempel arbetar med koordinering, stöd till projektledning eller verksamhetsutveckling. Du kommer att arbeta i såväl team som självständigt. Du får möjlighet att lära dig mycket genom dina arbetsuppgifter och genom att tillsammans med dina kollegor lösa teamets tilldelade uppgifter.

Combitech ger dig tillgång till marknadens bästa kompetensutveckling i form av bland annat coaching, erfarenhetsutbyte, kurser och nätverk. Som nyutexaminerad får du en unik möjlighet till professionell utveckling samt mycket goda framtidsutsikter.

Läs gärna mer om Combitech Talent Program på: www.combitech.se/ctp

Vem är du?

Vi söker dig som är nyutexaminerad civilingenjörer och som vill börja arbeta hos oss! Du har en passion för teknik och ser dig själv som någon som i framtiden jobbar som projektledare eller verksamhetsutvecklare och är beredd på att arbeta för att ta dig dit du vill. Vi söker dig med stort engagemang som är intresserad och nyfiken på nya utmaningar. Du ställer frågor, har god samarbetsförmåga, är hjälpsam och vill driva arbetsuppgifter framåt. Du har genomfört din utbildning med goda studieresultat och har en klar ambition att nu ta nästa steg och sätter även framåt stor vikt vid din egen utveckling och lärande.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Skicka in din ansökan direkt! Urval sker löpande.

Kom & gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!