Combitech söker utvecklare till etablerat inhouse-team

Vill du bli en del av vår växande inhouse-verskamhet i Linköping som innefattar flertalet olika team där vi samarbetar med flertalet olika partners och kunder? Vill du arbeta med spännande utveckling tillsammans med kollegor i ett självorganiserande, välfungerande och etablerat agilt utvecklingsteam där gemenskap och vi-känsla står högt prioriterat? Då har vi något för dig och baserat på dina styrkor och egenskaper hittar vi tillsammans rätt roll och utmaning!
 

Din roll som mjukvaruutvecklare i ett av våra team

Vi erbjuder Dig en roll som utvecklare i ett etablerat inhouse-team där vi tillsammans i teamet utvecklar lösningar och tillämpningar för morgondagen. Du ges möjligheter att arbeta med hela kedjan från design och implementation till verifiering och validering. Våra team arbetar tvärfunktionellt och är självorganiserande enligt agil metodik. Teamet har stort självbestämmande och arbetar aktivt med erfarenhetsutbyte där teammedlemmarna har mycket goda möjligheter att påverka sitt eget arbete och sin vardag.

Du blir en del av ett team med god sammanhållning där prestigelöshet, glädje, engagemang och samarbete står högt i fokus. Teamen gör också bland annat sociala aktiviteter tillsammans på fritiden så som bowling och brädspelskvällar för de som har intresse och möjlighet.

Kontinuerlig dialog och lyhördhet för just dina önskemål är en självklarhet, allt för att vi ska hitta just din motivation och drivkraft framåt hos oss på Combitech.

Vem är du?

Du är en driven utvecklare med intresse inom mjukvaruutveckling, systemutveckling eller i kombinationen av båda delarna. För att trivas hos oss i rollen som konsult i något av inhouse-teamen tror vi att du vill växa i en företagskultur där din utveckling värderas lika högt som din balans i livet. Du motiveras av samarbete och känner en passion för teknik.

Du har erfarenhet inom C/C++, C#, Java eller Python och trivs med att jobba enligt agila principer som Scrum och Kanban. Erfarenhet inom säkerhetskritisk mjukvaruutveckling, functional safety, artificiell intelligens, machine learning, signal- eller bildbehandling, sensor- eller reglerteknik är meriterande. Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!
 

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!