Combitech söker konsulter inom IT-säkerhet till Helsingborg, Stockholm och Växjö

Som IT-säkerhets- och informationssäkerhetskonsult är du med och stöttar med din kompetens i ett projekt från start till slut. Vi söker dig som vill hjälpa våra kunder att utveckla framtidens sensorsystem och behöver förstärka vårt team med nya IT-/informationssäkerhetskonsulter. Att arbeta hos oss innebär att vara en del av ett team med flera konsulter som bidrar på olika sätt. Vårt arbetssätt förutsätter att vi delar med oss av våra förmågor och agerar prestigelöst både inom teamet och i förhållande till kunden.

 

DIN ROLL SOM IT-SÄKERHETSKONSULT PÅ ENHETEN INFORMATION MANAGEMENT.

Vi söker två roller på denna annons. En IT-/informationssäkerhetskonsult och en IT-/informationssäkerhetskonsult med teamledaregenskaper.

Vi söker efter dig som vill arbeta i vårt team med vår kunds utveckling av sensor- och radarförmåga. Du kommer i din roll vara med i hela skedet av projektet från definition till produktion. Du kommer tillsammans med kunden bland annat arbeta med kravdefinition, kravnedbrytning, IT-arkitektur och informationssäkerhet. Detta för att kunna leverera ett ackrediterat och realiserbart system. Detta kräver att du kan uttrycka dig välformulerat i text.

 

Hos oss kommer du ha har många kontaktytor, främst mot FMV, Försvarsmakten och Försvarsindustrin. Hos oss får du också möjlighet till kunskapsutbyten och kompetensutveckling. Du får tillsammans med ditt team och övriga kollegor lära dig nya saker, utbyta erfarenheter och utvecklas, på såväl det tekniska, projektledarmässiga som det personliga planet. 

 

Som konsult är du ambassadör för Combitech och därför är de personliga egenskaperna viktiga för oss. Vi är lyhörda för dina utvecklingsmål och du kommer få möjlighet att arbeta med seniora medarbetare inom IT-säkerhet.

 

VEM ÄR DU?   

Det är viktigt att du har ett intresse och övergripande kunskap om IT som exempelvis kompetens inom systemintegration i IT-infrastruktur och grundläggande kunskaper inom IT-säkerhet.

Du har driv och engagemang till att bidra till ett säkrare samhälle. Som person är du noggrann, samvetsgrann och tycker om att driva arbetet frammåt mot upsatta mål. Du har även förmåga att se helheten, men du gillar också att arbeta på detaljnivå. Det är också viktigt att du har god samarbetsförmå och trivs med att arbeta i team. Vi använder både svenska och engelska i arbetet, och därför är det viktigt att du kan utrycka dig väl på båda språken.

För teamledarrollen ser vi gärna att du har erfarenhet av att leda projekt eller innehar andra teamledarerfarenheter.

 

Du har högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet och meriterande är om du har erfarenhet inom försvar eller försvarsindustrin. Det är också meriterande om du har certifierat dig inom IT-infrastruktur och IT-säkerhet.

 

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

 

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan! 

 

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

 

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!