Combitech söker juniora teknikinformatörer till Stockholmskontoret

Nu söker vi juniora teknikinformatörer till våra uppdrag i Stockholm. Hos oss får du möjlighet att växa i rollen som teknisk skribent i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.  

Din roll som junior teknikinformatör

Teknikinformatören är länken mellan utvecklarna och konstruktörerna av en produkt, och dess slutanvändare. Rollen innebär att du samlar information och data för att sedan sammanställa detta på ett tydligt och strukturerat sätt. Exempel på användningsområden är monteringsanvisningar, systembeskrivningar, användarinstruktioner, underhållsdokumentation och reservdelskataloger.

Vi arbetar både med traditionell teknisk information (text och bild) och med digitaliserade lösningar för eftermarknad, exempelvis VR-baserade underhållsverktyg eller 3D-filmer, där den nya generationens produktinformation och underhållstjänster utformas på användarnas villkor.

Som teknikinformatör kommer du att arbeta både i grupp och enskilt. Du har även mycket kontakt med utvecklare och konstruktörer inom dina uppdrag för att ta emot, söka efter och verifiera den information som ska bearbetas. Hos oss på Combitech ges möjlighet att producera teknisk information för flera stora företag inom branscher som exempelvis medtech, försvarsindustrin, automotive och ICT.

 

Vem är du?

Du har en ingenjörsutbildning på minst högskolenivå inom exempelvis elektronik, maskin eller data. Som person är du nyfiken på det tekniska och vill förstå hur saker och ting fungerar. Du är även analytiskt lagd samt kan planera och strukturera ditt arbete utifrån givna förutsättningar.

I dina uppdrag bidrar du med ditt driv och engagemang, din sociala kompetens samt höga ambitionsnivå. Du har god språklig förmåga och behärskar både svenska och engelska utmärkt i både tal och skrift.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker efter sista ansökningsdag. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!