Combitech Malmö söker teknisk projektledare till spännande projekt

På Combitech ser vi på dig och din roll ur flera perspektiv. Vi vill att du ska stimuleras i ditt uppdrag. Bidra med energi i ditt team. Utveckla din kompetens. Känna trygghet i din anställning. Och uppleva balans i livet. Allt detta gör Combitech unikt. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.    

 

 

Din roll som teknisk projektledare   

Combitech i Malmö vill utöka sitt team med tekniska projektledare, inom området ILS och teknisk information. I det dagliga arbetet är du proaktiv samt är med och bidrar till ett gott arbetsklimat och en god teamkänsla. Du kommer ha ansvar i projekt med avancerade produkter. Som Teknisk Projektledare är du ytterst ansvarig för uppsatta mål för ekonomi, tid och kvalité i projekten. Du kommer ha ett stort kontaktnät inom flera olika kompetensområden, såsom tex konstruktion, produktion, provning, beräkning, inköp, ILS- underhåll/reservdelar, projektledare, linjechefer samt olika kundkontakter.  

 

 

Vem är du? 

Som person bör du vara kommunikativ, kunna ta egna initiativ, planera och prioritera. Du är van vid att arbeta i projektform, är drivande, analytisk och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Förmågan att leda genom andra och erfarenhet av att hantera risker och möjligheter. Du har relevant högskoleutbildning och minst 5 års arbetslivserfarenhet. Du bör ha kunskap och erfarenhet från projektledning, gärna inom området teknisk information. Erfarenhet från försvar och försvarsindustri är meriterande. 

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urval sker löpande.

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!