Combitech i Växjö utökar sitt inhouse .Net team

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som Utvecklare

Som konsult på Combitech utvecklar du våra egna produkter tillsammans med kollegor i inhouse-team. Du kan också arbeta åt våra kunder i deras team, antingen i våra lokaler eller i deras. Det kan variera över tid beroende på var du befinner dig i livet. Ibland är trygghet och långsiktighet viktigt och ibland är variation och utmaning viktigt. Vi erbjuder alla dessa inom ramen för samma anställning.

Vi jobbar med teknikvariation med allt ifrån konstruktion, elektronik, inbyggda system, IoT, BI, fullstackutveckling och mycket mer.

Våra kunder sträcker sig från försvaret, genom försvarsindustrin till myndigheter och privata företag. Vi levererar alltifrån stödsystem till flygplan, krypteringsmaskiner till försvaret, inbyggd mjukvara till industrikunder och produkter som med hjälp av drönare och AI hittar skadedrabbad skog.

Vad kan du tillföra?

Med några års erfarenhet inom något av följande områden .NET, C#, något ORM-ramverk, SQL eller Oracle, JavaScript, Angular eller React tror vi att du skulle passa bra in hos oss. Med de flesta kunder jobbar vi med agila arbetsätt som Scurm eller Kanban. Du behöver kunna prata svenska och engelska obehindrat.

Med Saab som ägare står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!